Spriječite sportske ozljede uz Hansaplast® bandaže

Odavno je poznato kako bavljenje sportom ima mnogo prednosti i dobrobiti za zdravlje. Ponekad – osobito kod osoba koje ne vježbaju pravilno ili se ne zagrijavaju prije sportske aktivnosti – bavljenje sportom ostavlja posljedice u obliku neugodnih sportskih ozljeda.

Pojam sportske ozljede, u najširem smislu, odnosi se na ozljede zadobivene tijekom bavljenja sportom ili rekreativnim vježbanjem. Pojedine sportske ozljede nastaju kao posljedica nesreća; druge su rezultat nepravilnog vježbanja, neispravne opreme, nedostatka kondicije, ili nedovoljnog zagrijavanja i istezanja. Iako gotovo svaki dio tijela može za posljedicu imati sportsku ozljedu, pojam je uglavnom rezerviran za ozljede muskulatornog sustava koji uključuje mišiće, kosti, ligamente i tetive.

HANSAPLAST® S.O.S. POMOĆ KOD SPORTSKIH OZLJEDA
Važno je znati kako je većinu sportskih ozljeda moguće spriječiti! Za sigurnu prevenciju ozljeda Hansaplast® je dizajnirao učvrsne bandaže čiji anatomski oblik pruža optimalno prianjanje i zaštitu zgloba koljena i ruke.
Hansaplast® učvrsna bandaža za koljeno kreirana je kako bi poduprla slab, ukočen ili ozlijeđen lijevi i desni zglob koljena. Inovativni dvostruki Power Knit materijal omogućuje koži disanje dok Comfort površina smanjuje nakupljanje s unutarnje strane koljena. Diskretna je i udobna za nošenje tijekom cijelog dana.
Hansaplast® učvrsna bandaža za zglob ruke pruža pouzdanu potporu slabim ili ozlijeđenim zglobovima, te pomaže ograničavajući pokrete zgloba ruke i štiteći bolne zglobove. Izrađena je od materijala ugodnog za cjelodnevno nošenje, diskretna je i može se nositi ispod odjeće. Lako se pere i može se ponovno koristiti.

NE DOPUSTITE DA VAS BOL ZAUSTAVI!
Iskustvo boli ili ukočenost koja svakodnevni život čini gotovo nepodnošljivim doživjet će većina ljudi barem jednom u životu. Bez obzira je li riječ o koljenu ili ručnom zglobu bol ne mora nužno dugo trajati, zadati teške udarce ili dugoročne smetnje. Ovisno o vrsti ozljede i mjestu Hansaplast® učvrsne bandaže za koljeno i zglob ruke pomoći će smanjiti bol kako bi se što prije vratili svakodnevnim obvezama.

HANSAPLAST® BANDAŽE ZA ZGLOBOVE
Hansaplast® učvrsna bandaža za koljeno
-Za lijevi i desni zglob
-Omogućuje koži disanje i brine se za udobnost zgloba
-Diskretna, pogodna za nošenje ispod odjeće

Hansaplast® učvrsna bandaža za zglob ruke
-Mekani materijal omogućuju koži disanje
-Pruža ugodan osjećaj prilikom cjelodnevnog nošenja
-Za lijevi i desni zglob
-Diskretna, pogodna za nošenje ispod odjeće