Očuvajte mladenački izgled kože uz HYALU B5

Starenje kože prvo se primijeti na koži lica. Nezdrava prehrana, nedostatan unos tekućine, UV zračenje, pušenje, alkohol, ubrzani tempo života i vanjski čimbenici utječu na najveći ljudski organ pri čemu je koža lica najizloženija i najosjetljivija. Kako bi očuvali mladenački izgled kože tu je inovativni proizvod La Roche-Posaya HYALU B5 Serum koji pomaže u borbi protiv bora, a umornoj koži vraća svoj sjaj.

Jedinstvena formula Hyalu B5 proizvoda sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline; madecassoside i vitamin B5 koji popunjavaju bore, potiču obnovu stanica kože, potiču stvaranje kolagena i vraćaju koži punoću. Osim ovih sastojaka, ovaj serum sadrži i termalnu vodu La Roche-Posay koja služi za obnavljanje barijere kože, smiruje osjetljivost kože i sprječava djelovanje slobodnih radikala koji utječu na starenje kože.

„Pri osmodnevnom korištenju proizvoda vidim velike promjene na koži, kao što su smanjena količina sebuma, svježiji izgled kože, mekša koža koja se više ne masti“, izjavila je influencerica Ana Fatić Zovko.

ZAŠTO JE HIJALURONSKA KISELINA VAŽNA KOD NJEGE LICA?
Često zanemarujemo prve znakove starenja kože kao što je zatezanje kože ili smanjenje elastičnosti i čvrstoće kože. Stoga je potreban ciljani tretman protiv starenja kože, a hijaluronska kiselina je sastojak zlatnog mjerila.

Hijaluronska kiselina je molekula koja je sastavni dio stanica kože, a snažno djeluje kod privlačenja molekula vode, usporavanja starenja i stvaranja bora. Već se u drugoj polovici dvadesetih godina smanjuje prirodna proizvodnja hijaluronske kiseline, a koža postaje podložna stvaranju novih bora. Specijalistica dermatovenerologije, dr. med. Željana Bolanča preporučuje korištenje krema i seruma koji sadrže hijaluronsku kiselinu kako bi koža (p)ostala svježa i hidratizirana.

Serum HYALU B5 sadrži hijaluronsku kiselinu visoke i niske molekularne težine. Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine prodire u epidermis (površinski sloj kože), popunjava bore i tanke linije i čini kožu ujednačenom, sjajnom i glatkom te otpornom na negativne vanjske čimbenike. Hyalu B5 sadrži Vitamin B5 poznat kao i Pantenol, spoj koji sve češće sadržavaju proizvodi protiv starenja, a potiče stvaranje kolagena. Madecassoside je sastojak koji smanjuje osjetljivost kože, ubrzava njenu obnovu i djeluje kao antioksidans.

KAKO NANIJETI SERUM HYALU B5?
Rutinu njege kože potrebno je započeti svježe očišćenom kožom. Kako biste vratili koži punoću i duboko ju hidratizirali nanesite serum tako da laganom masažom ugrijete kožu lica i tako osigurate serumu prodiranje u sve slojeve kože. Osim na lice proizvod možete nanijeti i na vrat, samostalno ili prije nanošenja kreme. Proizvod je namijenjen svim tipovima kože i testiran je na osobama osjetljivima na nikal. Hyalu B5 siguran je za korištenje nakon estetskih zahvata jer sadrži sastojke koji pospješuju obnovu stanica kože, prikladan je za osjetljivu kožu i održava učinak zahvata.

Ovaj inovativni serum je teksture svježeg hidratantnog vodenastog gela i nalazi se u plavoj bočici, a dostupan je u ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 258,50 kuna.