Goran Karan se vraća u Lisinski

Splitski slavuj Goran Karan uživo je izveo jedan od svojih najvećih hitova Kuća naše pisme te besprijekornim glasom i najljepšim stihovima tako predstavio nadolazeći humanitarni glazbeni spektakl koji nam 11. veljače priprema u KD Vatroslava Lisinskog. Omiljeni glazbenik otkrio je tko će uz njega stati na veliku pozornicu Lisinskog te zašto mu je upravo ovaj koncert po mnogočemu poseban i emotivan.

Ovaj koncert iznimno mi je značajan jer imam priliku ono što volim i ono što radim staviti u funkciju općeg dobra. Ovo je prilika da na najljepši način opravdam svoj poziv i zanimanje.” – izjavio je glazbenik Goran Karan te dodao: “Velika mi je čast što će mi se u ovoj posebnoj glazbenoj večeri na pozornici Lisinskog pridružiti kolega i prijatelj Tedi Spalato, a tu je i klapa sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice koja će upotpuniti ovu lijepu humanu priču.”

Gala koncert Kuća naše pisme u organizaciji je Hrvatske lige protiv raka koja na ovaj lijep način ujedno obilježava 53. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kako bi im koliko god je moguće olakšali teško životno razdoblje.

Sretan sam što najavljujemo ovaj koncert u predivnom nizu koji Hrvatska liga protiv raka priređuje s ciljem pomoći onkološkim pacijentima o kojima skrbi. Iznimno smo zahvalni svima onima koji nam pomžu u njegovoj realizaciji.” – izjavio je na predstavljanju koncerta predsjednik Hrvatske lige protiv raka prof.dr.sc. Damir Eljuga.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Hrvatske lige protiv raka te Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj.

Koncert Kuća naše pisme osim glazbenog doživljaja koji će biti uistinu vrijedan ima iznimnu zdravstvenu i društvenu vrijednost. Namijenjen je životu, borbi protiv raka ali i podizanju svijesti o prevenciji i pravovremenom otkrivanju bolesti što mu daje jednu dodatnu težinu.“– zaključio je predsjednik Povjerenstva za organizaciju koncerta doc.dr.sc. Tomislav Madžar.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti od 6. studenog na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.