BIODROGA tretmani bazirani na sistematičnom pristupu njezi kože

ANTI – TOX Thermo tretman
Trajanje tretmana: 30 min
Opis: Imate li umornu kožu bez svježine i energije, anti tox tretman osloboditi će Vašu kožu od nakupljenih štetnih tvari iz okoliša te dubinski potaknuti mikrocirkulaciju i metabolizam stanica. Iznimno učinkovito djelovanje dubinskog zagrijavanja kože i oslobađanja od štetnih tvari vratiti će koži vitalnost i mladenački sjaj.
Ovim iznimnim tretmanom postiže se izvrsna interakcija zagrijavanja i hlađenja kože uz neizostavan detoks učinak thermo-tox pilinga koji ne samo da dubinski pročišćava kožu nego relaksira muskulaturu lica sa čime se postiže i vidno smanjenje izraženijih dubokih bora na licu. Vraća koži izgubljenu svježinu i zaglađen izgled te Intenzivno regenerira i potiče rast novih mladih stanica. Tako pripremljena koža postaje izvrstan medij za apsorpciju aktivnih tvari iz turbo anti-age lifting maske iz flisa koja svojim snažnim „booster“ učinkom dubinski opskrbljuje kožu sa visokoučinkovitim peptidima koji aktiviraju sintezu kolagena i hijaluronom koji opskrbljuje vlagom.
Uključite ovaj iznimni tretman u svoju beauty rutinu, oslobodite kožu od štetnih tvari i osigurajte mjesta sa novu energiju koja će vratiti mladenački sjaj i zdravi izgled.

PREMIUM Anti age tretman
Trajanje tretmana: 45 min
Opis: Problemi i zahtjevi zrele kože zbog svoje specifičnosti zahtijevaju poseban pristup. BIODROGA MD fokusirana je na zdravlje kože tako da aktivne sastojke temelji isključivo na visokoučinkovitim formulacijama koje sinergijskim djelovanjem osiguravaju nabolje rezultate njege. Premium anti-age tretman jedan je od ključnih kombinacija proizvoda koji će zaokružiti cjelokupnu njegu i osigurati koži sve što joj je potrebno kako bi se osigurao vrhunski rezultat anti aginga.
Veličanstveni sastojak EGF/epidermalni faktor rasta uključen je s razlogom u Premium tretman, otkriće ove jedinstvene replike proteina zaslužne za ubrzavanje regeneracije kože i vezivnog tkiva uz povećanje volumena kože znatno će se utjecati na smanjenje bora i linija. U kombinaciji sa Lacto Glucan lifting maskom koja stvara drugi osjećaj kože zahvaljujući 3D glikopolimerima Premium anti-age tretman dizajniran je za sve one koji žele intenzivan lifting učinak. Dubinska regeneracija stanica i hidratacija te zaštita kože od slobodnih radikala i preuranjenih znakova starenja osigurati će koži ujednačeni izgled i mladenački sjaj.

BIODROGA MD – PROIZVODI U FOKUSU I TEMA PREZENTACIJE

EGF/R CELL BOOSTER ANTI-AGE LINIJA ZA NJEGU:
EGF/R CELL BOOSTER SERUM
EGF/R CELL BOOSTER 24-satna KREMA ZA NJEGU LICA
EGF/R CELL BOOSTER Krema za njegu područja oko očiju

Linija proizvoda Anti-age EGF-R predstavlja glavni sastojak u vrhunskoj liniji za njegu kože ANTI-AGE EGF/R je identična simulacija ljudskog EGF-a, za takvo otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za medicinu i fiziologiju godine 1986. EGF djeluje kao nositelj informacije koja stimulira formiranje novih stanica kože i poboljšava proizvodnju elastina i kolagena. Vraća elastičnost i volumen kože, koji je izgubljen zbog promjena u tijelu koja se događaju starenjem.
Posebna tekstura optimalno prenosi sastojke u stanice kože gdje razvijaju svoj izvanredni učinak. Poticanjem proliferacije stanica, koža izgleda učvršćeno i vitalno, fine linije i bore izgledaju glađe. Druga tvar prijenosa informacija poboljšava sintezu elastina i posljedično elastičnost kože. Visoko učinkoviti vlažeći učinak podržava optimalnu razinu vlage u koži i sprječava njezin gubitak.

Glavni sastojak: EGF (Epidermalni faktor rasta)
Dodatni sastojci: Aqua MAXTM HM i Aqua MAXTM visoko učinkoviti hidratizirajući učinak.
Derivat beta glucan – zaštita kože i regeneracija.

ANTI -TOX TERMO PILING
BIODROGA MD Anti-Tox termo-piling s učinkom zagrijavanja pomaže koži sa svojom funkcijom oslobađanja od prekomjernog nakupljanja nečistoća u porama kože. Kroz savršenu kombinaciju zagrijavanja, detoksikacije, inovativnih i učinkovitih sastojaka, koža je dubinski potaknuta peterostrukim djelovanjem:
Termo učinak zagrijavanja i dubinsko djelovanje na kožu.
Detox učinak i piling efekt postignut zrncima bambusa.
Zaštitno djelovanje i njegujući učinak s uljem avokada, maslina i biljni squalan.

ULTIMATIVNA ANTI-AGE 24- satna krema za njegu kože
ULTIMATIVNA ANTI-AGE 24- satna krema za njegu suhe kože
ULTIMATIVNA ANTI-AGE krema za njegu područja oko očiju

BIODROGA MD™ ANTI-AGE koristi najnovija znanja iz medicine i farmakologije za opću dobrobit kože.
Inovacija: tehnologija NOVO PEPTIDE3