Svečano otvoren prvi Jaguar Land Rover centar u Zagrebu

U Zagrebu je 17. listopada ispred brojnih gostiju otvoren prvi prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera tvrtke Auto Benussi d.o.o.

Smješten u zapadnom dijelu Zagreba, u ulici Velimira Škorpika, prodajno-servisni centar najveći je u regiji, a izgrađen je prema najnovijim standardima brendova Jaguar i Land Rover.

Na svečanosti se okupilo 300-tinjak uzvanika koji su uživali u nastupima pjevačice Ivane Marić te poznate violončelistice, Ane Rucner. Brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske, kao i predstavnike medija, prigodnim su govorima pozdravili Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije, Andrew Prest, generalni direktor tvrtke Wallis Adria d.o.o. koja je generalni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Adria regiju i Danijel Benussi, vlasnik tvrtke Auto Benussi d.o.o.

Na otvorenju je bilo moguće razgledati cijelu ponudu Jaguar i Land Rover vozila, a novi, redizajnirani Land Rover Discovery Sport, ujedno i najprodavaniji model marke Land Rover, predstavljen je posebnom, 3D mapping, projekcijom.

Izložbeni dio salona se prostire na 1000 m2, a upotpunjuje ga 450 m2 uredskog prostora. Servis je također organiziran na 1000 m2 s 10 radnih mjesta, a dostupno je i 150 mjesta za parkiranje u garaži.