Preporuka kojoj vjerujemo

Matis Absolute Lounge bio je domaćin dodjele prestižnih nagrada ‘Odabrale mame 2019/20’ proizvođačima i pružateljima usluga na hrvatskom tržištu.

Odabrale mame’, sada već u drugoj godini aktivnog djelovanja na hrvatskom tržištu, polako diktira trendove a odabir mama je izvrstan putokaz svim potrošačima jer su upravo one te koje najviše brinu o svojim obiteljima. Velik broj ispitanica iz cijele Hrvatske, svih dobnih skupina i različitih imovinskih stanja biraju uvijek proizvode i usluge kojima su bile najzadovoljnije. Na taj način dobivamo zaista kvalitetnu preporuku‘, izjavila je direktorica projekta Ksenija Klemenčić.

Voditeljica programa dodjele nagrada ‘Odabrale mame 2019/20’, poznata mama Nevena Rendeli, provela nas je kroz vikend jedne mame, točnije subotu, od ranoga jutra do kasnoga popodneva.
Tako dan započinje buđenjem i brigom o vlastitom zdravlju ( kao i zdravlju djece) što rješava pripravcima na bazi meda APIMIX i medom Medo-flor. Naravno, nakon toga je mudro oprati zube zubnom pastom Signal te uskočiti pod tuš koristeći blagi šampon i kupku za bebe Mixa te potom nahraniti kožu Mixa losionom za tijelo. Nježan ali dugotrajnog djelovanja Dove dezodorans osigurati će osjećaj svježine tijekom cijelog dana.

Bez jutarnje kave s prijateljicom ne ide se obavljati ništa pa će stoga svratiti na odličnu kavu i kolače u Jolie Petite Patisserie , a potom po svježe meso i mesne prerađevine u mesnicu Pivac.

Kako bi kasnije meso pripremila za pečenje uz put će kupiti Šafram začine da bi ručak bio što ukusniji. No budući da treba nešto više stvari, skoknuti će do Arena centra, omiljenog trgovačkog centra svih mama. Novi stolnjak i neke majice i tajice za curke kupiti će trgovini tekstilom Kik textilien a sada već manjak energije nadoknaditi će sušenim voćem i orašastim plodovima Natura. Za dekoracije u kući skoknuti će u trgovinu ukrasnim biljem za interijere i eksterijere IRIS MBM.

Nevena priznaje da sve ovo zvuči zabavno ali da ju ne prate kartice i aplikacija Hrvatske poštanske banke, ne bi bilo tako jednostavno. Kada se vrati kući čeka ju perilica rublja koju brzo puni i ubacuje deterdžent za rublje Ariel pods, a prije pečenja mesa pećnicu će očistiti odmaščivaćem KH-7 a podove i ostale površine očistiti i dezinficirati sredstvom Sanytol.
Nevena priznaje da nije baš svaka subota ovako aktivna i iscrpljujuća, no bez obzira na to, uvijek si priušti jedan slatki predah uz čokoladu Mikado.

Zahvaljujem svim vrijednim majkama koje odvajaju svoje vrijeme i ispunjavaju naše ankete, a dobitnicima čestitam na prestižnim nagradama i želim im da i u budućnosti ostanu vjerni svojim potrošačima pružajući im samo najbolje usluge i proizvode‘, izjavio je Tihomir Kovač, voditelj projekta ‘Odabrale mame’.

Istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama ‘Odabrale mame’ u kojemu ocjene daju isključivo hrvatske mame pokrenuto je u Hrvatskoj u 2017. godini, a oznaka ‘Odabrale mame’ pokazala se kao izvrstan kompas jer olakšava kupnju i štedi vrijeme, a ujedno je oznaka izvrsnosti i potvrda kvalitete proizvoda i usluga na domaćem tržištu.