Petar Grašo u jesenskoj bajci Mister Mota

Petar Grašo, dugogodišnje zaštitno lice brenda MISTER MOT, u jesenskoj bajci zagrebačkog Gornjeg grada snimio je novu kampanju kolekcije jesen/zima.

MISTER MOT koji je već tri desetljeća sinonim za vrhunska muška odijela u Splitu, a posljednje dvije godine i u Zagrebu u Gundulićevoj ulici – nudi vrhunsku selekciju asortimana muških odijela, ležernih odijela, kao i odjeću sportske elegancije, obuću i sav popratni asortiman.

Grašo je tako prikazao jedan dan u životu Mister Mot muškarca kojeg prate kombinacije iz vrhunske ponude: od početka užurbanog dana u poslovnom odijelu i to ovaj put s dolčevitom koja se na velika vrata vratila u muško formalno odijevanje, preko varijante s ležernijim blazerom od vune, zatim šetnje uz topli kaput, pa sve do kraja dana u smokingu ispijajući pjenušac u vrhunskom baru najelegantnijeg zagrebačkog Hotela Esplanade.

Boggi, Tod’s, Corneliani, Baldessarini, Santoni, Lubiam… samo su neki od brendova koje ćete pronaći u Zagrebu i Splitu.

Iako je prijatelj brenda već više od 20 godina, Grašo se uvijek najradije sjeća samog početka suradnje:

Kada sam tek započinjao karijeru upravo je ‘Mister Mot’ bio taj koji me među prvima podržao, i poklonili su mi prvo odijelo. U tom su trenutku možda i više od mene samog vjerovali u moj uspjeh rekavši – ti ćeš biti zvijezda i ovo je tek naš početak. Tako je i bilo, naše prijateljstvo i danas traje.’, rekao je Petar.

Generacije muškaraca koje su odrastale uz ‘Mister Mot’ najbolji su dokaz kvalitete ovog brenda.

Više informacija: http://mistermot.com/