Njega i ljepota – zadovoljite dvije važne potrebe u jednom proizvodu

Njega i ljepota bez kompromisa, u multifunkcionalnom proizvodu, bila su nit vodilja La Roche – Posaya pri kreiranju novog inovativnog proizvoda – Toleriane Sensitive Le Teint Creme.

Riječ je o prvom hibridu francuskog dermatološkog laboratorija – multifunkcionalnoj dermokozmetici koja je praktična i štedi vrijeme, te zadovoljava potrebe osoba koje tragaju za sigurnim makeup-om, bez straha od kožnih reakcija. Hibridna njega zadovoljit će dvije važne potrebe u jednom proizvodu – i njegu i ljepotu, te pružiti dermatološku učinkovitost smirujuće
hidratacije s učinkom prekrivanja.

Toleriane Sensitive Le Teint Creme u sebi, naime, sadrži sve prednosti omiljene hidratantne Toleriane Sensitive kreme uz dodatak mineralnih pigmenata koji ujednačuju ten prirodnim izgledom bez efekta maske i pružaju prekrivanje koje traje čitav dan.

Uz pomoć sastojaka Niacimanida, Glicerina i La Roche – Posay termalne vode, koži pruža smirujuću hidrataciju, obnavlja je i štiti, smanjuje upalne proces te pomaže u uravnoteženju kožnog mikrobioma.

Tonirana njegujuća formula idealna je za osjetljivu, dehidriranu i normalnu kožu. Nježno se razmazuje i koži u trenu daje osjećaj prozračnosti i ugode.

Toleriane Sensitive Le Teint Creme dolazi u dvije nijanse – light i medium s laganim do srednjim prekrivanjem, u prvi plan stavljajući prirodnu ljepotu. Dostupna je u ljekarnama po preporučenoj cijeni od 129,25 kn.