Korisnici Diners Club kartica imaju posebne pogodnosti za koncert Celine Dion

Erste Card Club, kompanija koja izdaje karticu s najdužom tradicijom na hrvatskom tržištu, uključila se u organizaciju zagrebačkog koncerta glazbene dive Celine Dion te je za korisnike Diners Club kartica pripremila ekskluzivnu pogodnost. Tako će korisnici Diners Club kartica već od srijede, 2. listopada od 10 sati do četvrtka, 3. listopada do 22 sata, u pretprodaji moći osigurati ulaznice za koncert. Redovna prodaja ulaznica počinje u petak, 4. listopada 2019. u sustavu Eventim. Ovo je prva suradnja Erste Card Cluba, koji ove godine obilježava 50. godina poslovanja Diners Cluba u Hrvatskoj, s tvrtkom Star produkcija, zaduženom za nastupe brojnih svjetskih zvijezda u Hrvatskoj.

Celine Dion, jedna od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Zagrebački koncert, 5. lipnja 2020. godine u Areni Zagreb, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”). Europski dio turneje započet će 21. svibnja 2020. godine u Pragu u Češkoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, ali i po prvi puta one u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

Celine Dion dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i nevjerojatnih 40 nagrada Félix (Quebec). Osvajanjem nagrade “Diamond Award” 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo. Bila je i na vrhu US Dance Club ljestvica u srpnju 2018. s remiksom singla “Ashes” iz filma Deadpool 2.