Fitobimbi linija proizvoda za zdravlje naših mališana

Od 1997. godine Pharmalife Research istražuje i upoznaje ljekovito bilje i njegove djelatne tvari te razvija nove proizvode temeljene na konceptu ”moderne fitoterapije”, koja je rođena u tradicionalnoj medicini, a danas se smatra znanstvenom disciplinom. Stalna istraživanja provodi tim stručnjaka; ljekarnika, kemičara, liječnika u suradnji s prestižnim nacionalnim tijelima, s ciljem otkrivanja inovativnih fitoterapijskih rješenja. Misija kompanije Pharmalife Research je ponuditi prirodne, sigurne i učinkovite proizvode za prevenciju te za njegu i zdravlje tijela.

Svi proizvodi sadrže prirodne ekstrakte visoke kvalitete u djeci prihvatljivom obliku te ne sadrže GMO. Biljke koje se koriste u proizvodima uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala, a proizvodi ne sadrže umjetne arome, boje i sladila. Biljni ekstrakti, vitamini i minerali pomiješani su u učinkovitu formulaciju, a djelatne tvari su standardizirane.

U sve navedeno uvjerili su se, predstavnici medija i roditelji mališana u ljekarni Vaše Zdravlje u ulici Dore Pfanove u Zagrebu. Na dvosatnom druženju, više o Fitobimbi liniji govorila je Marina Sinković, stručna suradnica u Oktal Pharma, a neke od proizvoda okupljeni su imali prilike kušati i uvjeriti se kako će i djeca, osim u njihovim benefitima, uživati i u ugodnim okusima. Na druženju je bio prisutan i Medo Edo, zaštitno lice Fitobimbi linije, koji je djecu uveseljavao balonima.

Koji proizvodi se nalaze u FITOBIMBI liniji?
REIDRATO, čije korištenje u ranoj fazi bolesti sprječava dehidraciju, što podrazumijeva manje hospitalizacije i komplikacija. Ugodan citrusni okus naranče čini Reidrato izuzetno prihvatljivim za primjenu, a sastav je u skladu s WHO i ESPGHAN preporukama.

IMMUNO je tekući dodatak prehrani s vitaminima, mineralima i biljnim ekstraktima. Bakar, cink i vitamin B6 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

APPETITO je tu kad zatreba pomoć oko poticana apetita. Dijete će zbog pojačana apetita jesti nutritivno bogatu hranu, odnosno onu hranu koja mu se ponudi. Ne sadrži dodani šećer niti sintetske vitamine. Ne sadrži umjetne arome, boje i sladila.
Biljke koje se koriste u proizvodu uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala. Djelatne tvari su standardizirane.

GOLANIL je medicinski proizvod za djecu koji smanjuje nadraženost, štiti grlo i ublažava bol. Zbog ugodnog okusa je posebno prikladan za djecu. Učinkovit je u otklanjanju neugodnih simptoma grlobolje. Brzo i učinkovito smanjuje crvenilo sluznice grla, bol, grebanje i otežano gutanje. Ubrzava zarastanje afti i sprječava rast bakterija i gljivica u usnoj šupljini. Djeluje protuupalno, antiseptički i regenerativno. Sadrži trostruko pročišćen propolis. Biljke koje se koriste u proizvodu uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala. Djelatne tvari su standardizirane.

FITOBALM balzamični gel je zahvaljujući dragocjenim prirodnim sastojcima, kao što su esencijalna ulja bora, mirte i jele poznat po svom balzamičnom djelovanju. Ne sadrži kamfor, mentol i vazelin, a može se koristiti od rođenja.

ISILAX je spas za tvrdu stolicu, ne djeluje stimulacijom stijenke crijeva te ni nakon dulje primjene ne dovodi do navikavanja ili lijenosti crijeva. Ne izaziva grčeve i bolno pražnjenje te nema štetnih učinaka. Ne sadrži gluten, umjetne arome, boje i sladila. Biljke koje se koriste u proizvodu uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala.

Bake znaju, a mame primjenjuju! Kako bi se djeca što bolje pripremila za izazove koje donosi jesen, dobro je u kućnoj ljekarni imati Fitobimbi proizvode, dostupne u svim bolje opremljenim ljekarnama.