Pokažite što vas pokreće novom adidas VRCT jaknom

adidas je predstavio novu VRCT jaknu, osvježenu verziju klasičnog stila koji slavi timski ponos i samoizražavanje. Odajući počast tradicionalnoj „koledžici“, VRCT ima prilagodljiv bedž kojim nas poziva da svijetu pokažemo tko smo.

Dizajnirana za nošenje prije i poslije treninga, VRCT kombinira kultni dizajn s elegantnim, modernim izgledom. Izrađena od fleksibilnog i lakog materijala, jakna nudi maksimalnu slobodu pokreta, dok mekana tkanina s dvostrukim pletenjem omogućava nosivost tijekom cijele godine.

Potraga za vlastitim identitetom i načinom kako na dinamičan i kreativan način pokazati svoje mišljenje možda nikad nije bila življa nego danas, kada internet i društvene mreže svakome daju priliku da se istakne u mnoštvu. Kod nove VRCT jakne tkanina poprima ulogu platna za izražavanje priča, stavova i osjećaja pripadnosti. Bedževi s mogućnošću izmjenjivanja pružaju priliku svima da predstave svijetu za što se zalažu. adidas dizajneri i poznati adidas kreatori pripremili su atraktivne bedževe s riječima AUTHOR, FAMILY, SACRIFICE, BRAVE i I’MPERFECT.

Komičar i televizijski voditelj Ivan Šarić, košarkaš Filip Krušlin, atletičarka Matea Parlov te model i pjevačica Karla Zelić Superbabekillah odabrali su bedževe koji predstavljaju njih i njihovu priču; što ih je motiviralo, radi čega su se “žrtvovali” i provodili neprospavane noći da bi postigli sve što ih danas izdvaja, čime nas inspiriraju i potiču da uvijek slijedimo svoje snove.

Ivan Šarić – Author
Jer sam kreira svoju životnu priču.

Filip Krušlin – Family
Podrška obitelji ga inspirira i pruža mu samopouzdanje i snagu.

Karla Zelić – Brave
Odabrala je Brave bedž kako bi se podsjetila svakog puta kad je ustrajala u onome u što vjeruje.

Matea Parlov – Sacrifice
Za vrhunske je rezultate potrebno puno odricanja, ali sve to vrijedi kada radiš ono što istinski voliš.

Nova VRCT jakna dostupna je u svim adidas trgovinama, a dodatni bedž osvojite na lokacijama: Ilica 21, Zagreb; Arena Centar, Zagreb; City Galleria, Zadar; SuperNova, Zadar; Silajska 32a, Osijek; City Centar, Split; Mall of Split. Za svaku VRCT jaknu, kupac može sam odabrati dodatni bedž #brave, #sacrifice, #i’mperfect, #family i #author koji ga najbolje opisuje.