Danijela Martinović najavljuje velike koncerte u Zadru i Zagrebu

Glazbenica Danijela Martinović posljednjih je dana u intenzivnim pripremama za velike glazbene događaje koji nas očekuju. S krajem ljeta, odlučila se na novi, osvježeni izgled. Promjena koju svi ponekad itekako trebamo započeta je drastično kraćim izgledom kose.

Novom, najpoželjnijom bob frizurom dodala je volumen svojoj kosi te dodatno naglasila svoj mladenački izgled. Na snimanje foto kampanje za medijsku promociju oduševila je suknjom od tila. Poznato je koliko Danijela voli bajkovite, ženstvene i razigrane komade odjeće. Kao svaka žena u svome ormaru voli imati udobne jednostavne komade odjeće, a kao baza za kreiranje svakodnevnih kombinacija, tu su apsolutni favorit traperice. Popularni baggy model, udobne za nošenje i jednostavne za kombiniranje, njihova svestranost može transformirati svaki izgled iz dnevnog u večernji. Znamo svi da Danijeli ne nedostaje glamuora, tako da u srebrnom šljokičastom izdanju s ulice može skočiti ravno na pozornicu. Uz basic cipele, minimalan nakit te Danijelin jedinstveni osmijeh, srebrna kombinacija krade svu pažnju.

Danijelina turneja Neopisivo koju radi u suradnji sa Zakladom „Hrvatska za djecu“ nastavlja se u srijedu, 25. rujna u HNK Zadar. Ovaj koncert bit će prilika da Zadrani po prvu pita čuju drugačiji, novi zvuk Danijele i njenog benda. Dobro nam poznati hitovi, ovog su puta u novim aranžmanima koji su oduševili brojnu publiku diljem Hrvatske. Zagrebački je koncert pak na rasporedu 24. listopada u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Ulaznice za oba koncerta mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr .