Celine Dion dolazi u Zagreb

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 05. lipnja 2020. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.
COURAGE WORLD TOUR uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećem svjetskom nivou, uz Star produkciju, zadužen će biti i Concerts West / AEG Presents. Europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i po prvi puta u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

  • Iznimno sam ponosan i velika mi je čast biti organizator koncerta Celine Dion u Zagrebu, posebno ako uzmemo u obzir kako se radi o jedinom njezinom koncertu na ovim prostorima. Više od deset godina želio sam Celine Dion dovesti u Hrvatsku i publici priuštiti jedinstveni glazbeni doživljaj koji do sada nije viđen na ovim prostorima i koji će se dugo pamtiti. Moj dosadašnji rad i suradnje s izvođačima poput Bocellija, Bublea, Stewarta, Brightman i drugih, postale su referenca koja je dovela do preporuka izvođača koji su do sada nastupali u Hrvatskoj i s kojima sam imao priliku surađivati. Pri tome bih ponajprije izdvojio preporuke timova glazbenih zvijezda Andrea Bocellija i Roda Stewarta. Njihova iznimno pozitivna iskustva u Hrvatskoj zasigurno su značajan doprinos u promoviranju Zagreba i Hrvatske kao poželjnih koncertnih destinacija. Naročito me veseli činjenica što se sve više svjetskih izvođača odlučuje za nastupe u ovom dijelu Europe pa je tako Zagreb postao jedna od destinacija svjetske koncertne rute. Zbog toga pozivam sve zainteresirane da svoje ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni spektakl osiguraju na vrijeme. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe – rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe.
    Prošli tjedan Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma Courage, koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019.

Pjesme “Imperfections,” “Lying Down,” and “Courage” predstavljaju nov i uzbudljiv pravac za Celine, a upravo danas premijerno je objavljen video za singl ” “Imperfections,”

Celine Dion jedna je od najpriznatijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade filmske Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i nevjerojatnih 40 nagrada Félix (Quebec). Osvajanjem nagrade “Diamond Award” 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo. Bila je i na vrhu US Dance Club ljestvica u srpnju 2018. s remiksom singla “Ashes” iz filma Deadpool 2. U lipnju 2018. Celine je uzela dvomjesečnu stanku od nastupa u Ceasers Palaceu u Las Vegasu, kako bi se uputila na svoju rasprodanu turneju CELINE DION LIVE 2018, na kojoj je održala ukupno 22 koncerta u 12 gradova u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Poslije dugih 16 godina, 08. lipnja 2019., Celine Dion završila je s nastupima u Las Vegasu.

Glazbeni spektakl ove velike glazbene dive koncert je koji se mora doživjeti, a ulaznice za nastup 05. lipnja 2020. u Areni Zagreb možete kupiti od petka, 04. listopada 2019. u sustavu Eventim. Članovi Teama Celine svoje ulaznice mogu osigurati već od ponedjeljka, 30. rujna 2019. od 10 sati.