C&A kolekcija za individualce koji vjeruju u modu i pokret

Uz moto We believe in fashion modna kuća C&A predstavlja trendove za sezonu jesen/zima 2019 uz poziv svima koji vjeruju u modu da uvijek imaju na umu snagu koju im omogućuje vlastiti stilski odabir. Trenutno svjedočimo još jednom valu snažnih pojedinaca koji pomiču granice i redefiniraju stil. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života, baš kao i najnovije C&A kolekcije.

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouvjerenu i casual interpretaciju mode iz 70-tih i 80-tih godina. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomiče granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinira street style s luksuznim country styleom, a namijenjena je ženama koje cijene opuštenu eleganciju.

Nova CLOCKHOUSE ženska kolekcija inspirirana je New Yorkom i europskim klubovima u 80-tim i 90-tim godinama. Kombinacija prozračnih boja i tvorničkih krojeva susreće se sa svjetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umjetnošću i glazbom te ostavlja pomalo grubi urbani dojam.

Kolekcija jesen/zima 2019. je dostupna u C&A trgovinama kao i putem online shopa.