Prljavo kazalište rasprodalo Arenu Zagreb, dodan drugi koncert

Zagrebački rock sastav je najveću hrvatsku dvoranu rasprodao mjesec i pol dana prije prvog nastupa, 18. listopada., kojim obilježavaju 30 godina legendarnog koncerta održanog 17. listopada 1989. godine na tadašnjem Trgu Republike gdje se okupilo više od 250.000 ljudi.
Iako su posljednji studijski album objavili prije sedam godina, publika se očito zaželjela njihovih hitova I energičnih koncertnih nastupa pa će Prljavo kazalište održati još jedan koncert i to 19. listopada., također u zagrebačkoj Areni.

“Euforija ne jenjava od prve najave stoga nas rasprodana Arena ne iznenađuje. Iako je predviđeni kontingent ulaznica rasprodan, odlučili smo razveseliti one koji su za kupovinu čekali zadnji trenutak pa ćemo danas u prodaju pustiti ulaznice za novi koncert. Prljavo kazalište još je jednom potvrdilo status kultnog banda, a Star Produkcija ponosan je organizator spektakla “- izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe dodajući kako će se ulaznice za drugi koncert, od danas, moći kupiti u sustavu Eventim.

Bend, koji svira više od 40 godina i jedan je od najznačajnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni tako će na najbolji mogući način obilježiti godišnjicu čuvenog koncerta, a sudeći prema dosadašnjim nastupima zagarantiran je pravi rock spektakl. A takav spektakl imali su i lani na stadionu u Kranjčevićevoj ispred 35.000 obožavatelja gdje su obilježili 40 godina impresivne karijere. Nastupi u velikim dvoranama i otvorenim prostorima njihova su specijalnost pa mnogi pamte njihov Božićni koncert 1994. godine na zagrebačkom Dolcu gdje su nastupili ispred 70.000 ljudi. U dugogodišnjoj karijeri objavili su 14 studijskih I osam koncertnih albuma te šest kompilacija I video izdanja.

Ulaznice za nastup Prljavog kazališta 19. listopada u zagrebačkoj Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.