Novi Land Rover Defender

Land Rover je omogućio prvi pogled na novi Defender prije njegove svjetske premijere na Salonu automobila u Frankfurtu 10. rujna.

Put do otkrivanja najsposobnijeg i najizdržljivijeg 4×4 Land Rovera započeo je na jednoj od najnedostupnijih lokacija, među liticama visokim 300 m u Dolini dvoraca u zabačenom kanjonu Charyn, u Kazahstanu.

Tijekom sedam desetljeća uvođenja inovacija, vozila Land Rover stekla su jedinstveno mjesto u srcima istraživača, humanitarnih udruga i pustolovnih obitelji u čitavom svijetu. Budući da se dokazao u najtežim uvjetima na zemlji, novi Defender čuva to naslijeđe.

Povrh luksuza i sofisticiranosti bez premca obitelji Range Rover te iznimno sposobnih i svestranih SUV vozila Discovery, novi Defender upotpunjuje dinastiju Land Rovera.

Vođen strašću i poštovanjem originalnog modela, novi Defender nudi novi spektar sposobnosti i unaprijeđene tehnologije za sve terene kako bi se redefinirala avantura u 21. stoljeću, ostajući vjeran pionirskom duhu koji je zaštitni znak Land Rovera već 71 godinu.

Korisne poveznice
• Spojite se na kanale društvenih mreža Facebook i YouTube Land Rovera kako biste gledali globalno otkrivanje novog Land Rovera Defender u 08:50 BST / 09:50 CEST GMT 10. rujna.
• Registrirajte se na: www.landrover.com/defender/index.html