Petar Grašo održat će dva acoustic koncerta u tvrđavi Revelin

Rasprodao je sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji, održao je veliki koncert u svibnju na zagrebačkom Trgu bana Jelačića ispred 20.000 ljudi, a uskoro će krenuti i na veliku ljetnu tureju. Petar Grašo u sklopu te turneje posjetit će I Dubrovnik gdje će u organizaciji Star produkcije nastupiti prvi put u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Njegov najavljeni acoustic nastup izazvao je veliki interes publike u Hrvatskoj i šire pa je tako uz koncert 15, kolovoza dodan još jedan, dan kasnije.

Intiman glazbeni spektakl na kojem će Petar otpjevati svoje najveće hitove u acoustic verziji imat će pred samo tisuću posjetitelja što dovoljno govori o ekskluzivnosti ovih nastupa. “Želim ispuniti želje publike i doći u sve gradove gdje me žele slušati, a moram priznati da sam se nakon velikih dvorana i Arena zaželio koncerata u manjim prostorima” – kaže Grašo.

Da je riječ o vrhunskom glazbeniku osim publike potvrdila je I struka. Grašo je lani s hitom “Ako te pitaju” osvojio sve radijske top liste I gomilu nagrada.
Osim nagrade publike Cesarica, od Hrvatske diskografske udruge primio je nagradu kao najuspješniji muški izvođač, a pjesma “Ako te pitaju” proglašena je pjesmom godine te Deezer singlom godine. Uspjeh je postigao I u regiji.
Na dodjeli “Music Awards Ceremony” u Beogradu proglašen je najboljim pop izvođačem, a u Skoplju, na makedonskoj najznačajnijoj manifestaciji Zlatna bubamara dobio je nagradu za “Ako te pitaju” za najveći regionalni hit godine.
Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više.

Akustični nastup najtraženije zvijezde u regiji bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto su njegovi koncerti visoke produkcije, spektakl koji ne smijete propustiti. Svoje ulaznice za Grašine nastupe u Dubrovniku možete kupiti u sustavu I na svim prodajnim mjestima Eventima.