Petar Grašo ljetnu turneju otvara u Opatiji

Jedan od najtraženijijh hrvatskih izvođača 19. srpnja započinje veliku ljetnu turneju diljem Jadrana. Petar Grašo nadolazeće koncertne spektakle otvorit će već ovoga petka, 19. srpnja nastupom na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Splitski glazbenik tako će nakon serije rasprodanih koncerata u velikim dvoranama I Arenama u Hrvatskoj i regiji, na nadolazećoj turneji nastupati u intimnijim prostorima. Miljenik, prvenstveno ženske publike, na sceni je više od 20 godina, a osim pjevanja, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače.
Njegove pjesme redovito osvajaju sve glazbene top liste, a potvrda toga je i gomila nagrada koje je Grašo lani osvojio za hit “Ako te pitaju”.
Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više.

Nastup na Ljetnoj pozornici izvrsna je prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 19. srpnja u Opatiji još uvijek stignete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.