Party u znaku Marka Ronsona

Vrhunska glazbena poslastica očekuje ove jeseni sve obožavatelje svjetski poznatog glazbenika i producenta Marka Ronsona. Miller Genuine Draft donosi poseban doživljaj i iznimno iskustvo svim ljubiteljima njegovih hitova diljem svijeta zahvaljujući globalnoj kampanji Miller Music Amplified. Kampanja koja slavi glazbu obići će cijeli svijet i povezati svjetske metropole u priču koja će kulminaciju doživjeti na trodnevnom eventu u Budimpešti od 8. do 11. studenog gdje u ulozi headlinera nastupa Mark Ronson u nikad viđenom izdanju.

Ovim povodom u samom središtu Zagreba, u popularnom Tesla baru, održan je party u znaku Marka Ronsona i Miller Music Amplified kampanje.
Jako sam uzbuđen zbog ove kampanje i drago mi je što sam izabran za headlinera jer je zaista sjajno iskustvo biti dijelom projekta koji promiče glazbu i njezinu jedinstvenu moć da spaja ljude iz cijelog svijeta“, izjavio je povodom lansiranja kampanje Mark Ronson. Kampanja je dio kontinuiranih aktivnosti Miller Genuine Draft piva, koje podržava glazbu kao univerzalnu komunikaciju diljem svijeta te se može pohvaliti nizom uspješnih suradnji s najjačim svjetskim glazbenicima uključujući Bastille, The Chainsmokers, Nervo, Dannic i Hardwell.

Uz posebne glazbene trenutke savršeno ide okus Miller piva, izuzetno laganog i osvježavajućeg okusa. Svi koji žele uživati u nastupu Mark Ronsona u Budimpešti mogu sudjelovati u natječaju koji traje do 16. rujna putem prijave na stranici www.millergenuinedraft.com. Jedan sretnik iz Hrvatske osvojit će trodnevni VIP aranžman za dvije osobe od 8. do 11. studenog 2019. koji će mu pružiti nezaboravni iskustvo i priliku da upozna Marka Ronsona i uživa u ekskluzivnom tretmanu koji uključuje smještaj u luksuznom hotelu, VIP prijevoz i brojne poklone dizajnirane specijalno za ovaj glazbeni spektakl.

Mark Ronson među najutjecajnijim je imenima u svijetu glazbe više od desetljeća. Osim što je dobitnik 7 nagrada Grammy, Oscar i Golden Globe, poznat je po suradnjama s najjačim izvođačima diljem svijeta čiji su hitovi obarali rekorde na glazbenim top ljestvicama a samo neki od njih su: Amy Winehouse, Bruno Mars, Adele, Lilly Alen, Lady Gaga i Dua Lipa. U sklopu kampanje Miller Music Amplified, od 15. lipnja u zemljama diljem svijeta, među kojima je i Hrvatska, održat će se različiti nagradni natječaji, koji će pobjednicima osigurati priliku za nezaboravno iskustvo u Budimpešti. U tri dana vrhunske glazbene produkcije nastupit će izvođači iz cijelog svijeta, a vrhunac će biti nastup Marka Ronsona kojeg će pratiti ekskluzivni gosti.