Palmers kupaći kostimi

Ako još uvijek niste kupili kupaći kostim, sada je krajnje vrijeme da to učinite. Kako bismo vam olakšali odabir zavirili smo u ponudu renomiranog austrijskog brenda Palmers koji je za nadolazeću ljetnu sezonu pripremio mnoštvo modela jarkih boja i zanimljivih uzoraka.

Prugice, točkice, cvjetići, baršun ili jednobojni – u Palmersovoj kolekciji kupaćih kostima svaka žena može pronaći idealan model za sebe. Palmers se pobrinuo da se ne morate prilagođavati i raditi kompromise, upravo suprotno, uz kupaće kostime iz aktualne kolekcije s lakoćom možete izraziti svoju osobnost i stil.

Danas možete biti sofisticirana diva, a sutra urbana sportašica – Palmers zna da su žene svestrane i zato je kolekciju prilagodio svim njihovim potrebama tako da uvijek budete na sunčanoj strani.

Sofisticirani jednodijelni kupaći kostimi laskat će svakoj ženi, neovisno o veličini i obliku tijela, isto je i s dvodijelnim modelima – u Palmersovom svijetu svaka je figura bikini figura.

Tražite li stilski komad za koktel u beach baru ili za ručak na plaži, u Palmersu ćete pronaći i više od toga. Luksuzne tunike koje samo prebacite preko glave u trenu će vam dati savršeni outfit.

Istražite Palmers kolekciju kupaćih kostima i ljeto provedite na sunčanoj strani.