Neka vaša djeca bezbrižno uživaju na suncu

Ususret sunčanim i toplim danima pred nama, NIVEA je na rooftopu Lateral bara priredila pravu morsku zabavu. Uz romantične melodije Matije Cveka i sladoledna osvježenja koje je pripremao food bloger Hungry Mile, uzvanici su uživali na suncu i saznali novosti iz NIVEA SUN asortimana koje će njih i njihove najmlađe ovo ljeto štititi od štetnih sunčevih zraka.

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom – aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu.

Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na dječjoj koži i dugoročno utječu na njeno starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izaći na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima.

No, ne smijemo zaboraviti na pozitivne strane sunca. Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj djece. Dodatno, njihov zarazan osmijeh možemo također zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće – serotonina.

Upravo zato su NIVEA SUN proizvodi sve što vam treba kako bi vaše dijete uživalo u svim prednostima boravka na suncu. Dok se dječica igraju u pješčaniku ili prskaju vodom, NIVEA SUN Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre. Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

NIVEA SUN Protect & Care dječji losioni SPF 30 + i 50+ pružaju trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja kože i smanjuju rizik od alergija na sunce. Njegujuća formula posebno je razvijena za nježnu dječju kožu i sadrži iznimno učinkovitu UVA / UVB zaštitu.
• Iznimno vodootporan.
• Podržava prirodnu barijeru kože.

Za ravnomjerno nanošenje zaštite od sunca koristite vodootporne NIVEA SUN dječji sprejeve za sunčanje u boji SPF30 ili SPF 50+. Osiguravaju trenutačnu i dugotrajnu zaštitu osjetljive dječje kože, a boja emulzije čini nanošenje zabavnim, brzo se povlači i na taj način osigurava uravnoteženu pokrivenost kože.
• Štiti od opeklina i trajnih oštećenja.
• Učinkovita UVA/UVB zaštita.

NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej s posebnom formulom za osjetljivu dječju kožu pruža trenutačnu zaštitu od sunčevih opeklina i trajnih oštećenja kože te pomaže smanjiti rizik od nastanka alergija na sunce.
• Brzo se upija.
• Iznimno učinkovita UVA / UVB zaštita.
• Izrazito vodootporan.

NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+ pruža trenutačnu zaštitu osjetljive dječje kože i smanjuje rizik od pojave alergije na sunce. Dostupan je u praktičnom obliku spreja koje će olakšati nanošenje.
• Visoka UVA zaštita smanjuje rizik od pojave alergije na sunce.
• Posebno razvijen za osjetljivu dječju kožu.

Kako bi nanošenje zaštitnih faktora učinili vašim najmlađima zabavnim tu je NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50 sa zelenom i ružičastom teksturom i ambalažom u istoj boji. Praktičan je i omogućuje najmlađima zabavno nanošenje dok njegova vodootporna formula osigurava pouzdanu zaštitu od sunca.
• Smanjuje rizik alergije na sunce.
• Trenutačno štiti od opeklina i trajnih oštećenja kože.
• Vodootporna UVA/UVB zaštita.

UV zrake mogu imati vrlo štetne posljedice i za nas pa tako i za naše najmlađe. Zato, izbjegavajte boravak na suncu u podne, obavezno nosite šešir i koristite NIVEA SUN proizvode kako biste vi i vaši najmlađi bezbrižno uživali na suncu gdje god bili.

Dostupno od lipnja 2018.
NIVEA SUN Protect & Care dječji losion SPF 30, 200ml- Preporučena maloprodajna cijena 89,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji losion SPF 50+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 99,90 kuna
NIVEA SUN dječji sprej za sunčanje SPF 30+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 95,90 kuna
NIVEA SUN dječji sprej za sunčanje SPF 50+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 113,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji Trigger sprej 50+, 300 ml – Preporučena maloprodajna cijena 119,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Sensitive dječji sprej SPF 50+, 200 ml – Preporučena maloprodajna cijena 113,90 kuna
NIVEA SUN Protect & Care dječji roll-on SPF 50+, 50 ml – Preporučena maloprodajna cijena 43,90 kuna