Dan očeva proslavite darovima eteričnih ulja

Budući da je Dan očeva iza ugla, želimo podijeliti nekoliko ideja za poklon od srca. Bez obzira na dob, hobije i interese, u širokoj lepezi ponuda Young Livinga naći ćete poklon uz koji će svaki otac dobro izgledati i mirisati. I vašem ocu obitelj je sigurno na prvom mjestu, pa neka se na Dan očeva osjeća voljenim uz darove prirode iz Young Livinga, svjetskog lidera u proizvodnji eteričnih ulja.

Shutran®
Ako vaš otac upotrebljava istu kolonjsku vodicu od pamtivijeka, možda je vrijeme da okrene ploču i uživa u novom mirisu! Snažan muževan miris mješavine ulja Shutran oblikovan je kao mirisni poticaj osjećaju samopouzdanja, i to bez umjetnih mirisa kakvi se mogu naći u drugim kolonjskim vodicama.

Shutran® Shave Cream
Luksuzna Shutran® krema za brijanje obogaćena je čistim eteričnim uljima i vrhunskim biljnim sastojcima za izuzetno iskustvo preciznog i glatkog brijanja. Hidratantno ulje sjemenki grožđa, maslinovo ulje te maslaci od manga i kakaa omogućuju glatko klizanje britvice, smanjujući iritaciju kože uslijed brijanja. Izvrstan izbor za muškarce koji biraju glatku i njegovanu kožu. Njegujući dodatak blagih biljnih sastojaka i čistih eteričnih ulja upravo je ono što doživljaj brijanja podiže za stepenicu više.

Shutran® 3-in-1 Men’s Wash
Young Living odgovara na potrebe muškaraca koji teže kvaliteti i praktičnosti. Rješenje je Shutran® 3-in-1 Men’s Wash, idealan spoj triju proizvoda: sredstva za umivanje, pranje tijela i šamponiranje. Sadrži originalnu mješavinu eteričnih ulja Shutran®, čiji muževan miris pobuđuje osjećaj samopouzdanja i kontrole. Spoj ulja Shutran®, aloe vere i ulja oraha biljke Virola sebifera daje energiju za cijeli dan tijekom svakog tuširanja. Ovo nježno, a učinkovito sredstvo obavija uistinu nezaboravnim mirisom.

Cool Azul Sports Gel
Ako je tata sportski tip, Cool Azul sportski gel odlično je rješenje za sve mišićne tegobe. Ubacite Cool Azul sportski gel u očevu sportsku torbu kako bi ga imao za masažu nakon treninga ili za učinak hlađenja. Ovaj pouzdani proizvod savršen je i za tate koji dugo sjede za radnim stolom kao podsjetnik i pomoć za redovito istezanje tijela u pauzama.

Highest Potential
Stimulativna mješavina eteričnih ulja Young Living Highest Potential fantastičan je poticaj za povezivanje tijela i uma. Sastoji se od prvoklasnih ulja jasmina, cimeta i okoteje, koja odišu slatko-pikantnim mirisom. Nekoliko kapi ulja Highest Potential utrljanih u vrat dovoljno je da se spremno suočimo sa svime što dan sprema. Za snažnu dozu motivacije, potrebnu bilo za sportsku aktivnost ili druge izazove, razrijedite Highest Potential u baznom ulju i nanesite na prsta. Neka vaš otac pretoči svoje snove u stvarnost uz mirisni poticaj mješavine Highest Potential!

Sacred Sandalwood – eterično ulje bijele sandalovine
Počastite tatu nakon napornog dana eteričnim uljem bijele sandalovine, koje revitalizira osjetila okrepljujućom, toplom i slatkom aromom, nudeći pritom niz prednosti za kožu. Istančana drvenasta aroma čini ga idealnim rješenjem za opuštanje i užitak u veličanstvenoj svježini mirisa. Ulje bijele sandalovine može doprinijeti i prirodnom sjaju kože te smanjiti pojavu sitnih bora i natečenosti. Ta ga njegujuća svojstva čine idealnim izborom za očeve koji cijene profinjen i njegovan izgled.

Chivalry
Mješavina eteričnih ulja Chivalry očarat će svakoga svojim ohrabrujućim notama koje jačaju vjeru u sebe. Chivalry je inspirativan spoj originalnih mješavina ulja Valor®, Gratitude, Joy i Harmony, koja pomaže da se još odlučnije usredotočimo i osnažimo kako bismo mogli uzdizati one oko sebe i biti im od pomoći. Njegova okrepljujuća i poletna aroma motivira nas da se prema drugima odnosimo s ljubaznošću, suosjećanjem i poštovanjem.

Kolekcija „Active & Fit”
Vježbanje nije problem kad imamo dobru podršku. Ovaj jedinstveni sportski komplet rezultat je stručnog panela sportaša i ambasadora Young Livinga. U njemu ćete naći pouzdani sportski gel Cool Azul Sports Gel, ulja Deep Relief®, Peppermint, Copaiba, Eucalyptus Radiata i Thieves®. Dio je kompleta i torbica za ulja s karikom za lako pričvršćivanje na sportsku torbu. U kompletu su kao bonus i tri roll-on nastavka za još lakšu upotrebu eteričnih ulja. „Active & Fit” izvrstan je izbor za svaku sportsku aktivnost – od natjecateljskog treninga do laganih vježbi.