Okus ove posebne kave razvijao se više od 20 godina

nespresso

Zamislite šalicu kave koja donosi bogatstvo aroma cvijeta naranče i svježine citrusa, savršeno balansirane tako da će zaintrigirati i najzahtjevnije ljubitelje kave. Upoznajte N°20, najnoviju Nespresso kreaciju koja će vaš ritual ispijanja kave podići na potpuno novu razinu, a koju su majstori za kavu 20 godina razvijali samo za Nespresso.

U Hrvatsku je stigla potpuno nova, posebna sorta Arabika kave. N°20 nije samo kava, već pravo malo remek-djelo koje su Nespresso stručnjaci stvarali puna dva desetljeća. Ona je pokazatelj umijeća odabranih farmera u Kolumbiji koji su posadili milijun stabala ove rijetke kave, a svoju predanost poklanjaju svakom zrnu koje kasnije završi u kapsulama.

N°20 je prva kava u novom Nespresso premium asortimanu, a dolazi u posebno dizajniranim setovima od pet kapsula. Dizajn ambalaže oplemenjen otiskom prsta odaje počast umijeću 59 farmera koji već godinama rade u suradnji s kompanijom, a unutar kutije i na svakoj kapsuli nalazi se motiv biljke kave koji simbolizira milijun stabala ove nove i jedinstvene sorte Arabike. Kao poseban dodatak ovoj priči, nezavisni su stručnjaci N°20 kavu ocijenili Q certifikatom, potvrđujući time njen vrhunski status u svijetu kave. Kapsule za novu, N°20 kavu, dostupne su za Nespresso Original aparate, kao i za Vertuo sustav.

Prepustite se čaroliji N°20 i osjetite kako spoj strasti, vremena utkanog u svaku kapsulu i tradicije ispijanja kave može ispuniti vaš dan. Posjetite svoj Nespresso butik i uhvatite svoju priliku za senzacionalno ispijanje limitirane N°20 kave koja predstavlja najbolje od onoga što Nespresso nudi.