Devet potpunih neznanaca

devet neznanaca

Serija „Devet potpunih neznanaca“, adaptacija bestselera Liane Moriarty i djelo redatelja Davida E. Kelleyja, koji je zaslužan i za „Male laži“, donosi priču o uzbudljivom iskustvu luksuznog zdravstvenog odmarališta. Nicole Kidman u glavnoj ulozi ponavlja svoju uspješnu suradnju s Kelleyjem, ali ovaj put u ulozi Mashе, misteriozne Ruskinje, duhovne voditeljice odmarališta. Masha svojim gostima nudi više od običnih wellness tretmana – ona im pruža priliku za duhovnu i tjelesnu obnovu, no cijena ove transformacije prilično je visoka.

Mashino odmaralište ima stroga pravila o izolaciji od vanjskog svijeta i upotrebi supstanci koje nisu pod njezinim nadzorom. U ovom ekskluzivnom kompleksu, njezini asistenti, Yao (Manny Jacinto) i Delilah (Tiffany Boone) preuzimaju sve mobilne uređaje i predmete koji bi mogli povezivati goste s vanjskim svijetom. Gosti, iako izloženi strogoj kontroli, svjesno pristaju na daljnju manipulaciju, zanemarujući početne uvjete zbog snažne želje za promjenom.

Svaki od gostiju ima jedinstvenu priču

Melissa McCarthy oduševljava kao Frances, autorica koja je pretrpjela teške udarce i traži priliku za oporavak. Bobby Cannavale utjelovljuje Tonyja, macho-muškarca u fizičkoj i emocionalnoj boli, dok Regina Hall igra Carmel, razvedenu ženu koja želi pronaći novo zadovoljstvo. Tu je i disfunkcionalna obitelj Marconi i cinični Lars (Luke Evans), čije osobne borbe i unutarnji konflikti dodaju sloj kompleksnosti seriji.

U središtu svega toga stoji Masha, čiji hladan vanjski izgled skriva unutarnji kaos i održava ravnotežu s problematičnim gostima odmarališta. Dok serija izravno postavlja svoju priču i teme, istražujemo granice do kojih su ljudi spremni ići u potrazi za osobnim iscjeljenjem.

Kao i „Male laži“, serija „Devet potpunih neznanaca“ nudi uzbudljivu radnju, ali ovaj put s dodatnom dramom i misterijom. Uz izvanredne izvedbe McCarthy, Cannavalea i ostalih, priča o ekskluzivnom wellness odmaralištu ostaje zabavna i zanimljiva, dok istražuje ljudske potrebe za iscjeljenjem i transformacijom.

Na koji način će se „Devet potpunih neznanaca“ boriti sa svojim problemima, saznajte na STAR Life kanalu od srijede, 11. rujna u 22 sata.