Ludbreg postaje epicentar glazbene magije

glazbene magije

Pripremite se za tri dana glazbenog čarobnog putovanja jer će Ludbreg od 29. do 31. kolovoza postati središte nevjerojatne glazbene magije! Na najvećoj manifestaciji ludbreške Svete Nedjelje, priprema se spektakl koji će vas doslovno ostaviti bez daha.

Za sve ljubitelje vrhunske glazbe, ovo je prilika koju jednostavno ne smijete propustiti. Tri dana ispunjena s nevjerojatnim izvedbama i hitovima koji će vas odvesti na jedinstveno glazbeno putovanje puno emocija i energije.

Na pozornici će se pojaviti pravi velikani estrade: Opća Opasnost, Haris Džinović i Doris Dragović. Ovi legendarni izvođači, koji su oblikovali generacije svojim nezaboravnim pjesmama, zajedno će stvoriti atmosferu koja će vas očarati i ostati urezana u vašem sjećanju.

Krajem kolovoza, Ludbreg će biti mjesto koje ne smijete zaobići. Osigurajte svoje ulaznice putem sustava Entrio i pridružite se tisućama obožavatelja koji će zajedno s vama uživati u ovom nevjerojatnom glazbenom spektaklu.

Očekuje vas nevjerojatno iskustvo – prilika da zajedno s tisućama drugih fanova zapjevate najveće hitove svojih omiljenih izvođača. Ludbreg će se pretvoriti u srce glazbenog užitka, gdje se ljubav prema glazbi pretvara u nezaboravno iskustvo.

Zabilježite datume 29., 30. i 31. kolovoza u svom kalendaru i pridružite nam se na ovom nevjerojatnom glazbenom putovanju u centru svijeta – Ludbregu. Kad se spoje vrhunski izvođači i strast prema glazbi, nastaje spektakl koji se pamti zauvijek!