Vrelo ljeto u tvojoj kosi

kose

Vrelo ljeto topi sve pred sobom! Sunce nemilosrdno prži sve – od asfalta i sladoleda, preko tvoje kože (ako nisi dovoljno oprezna), pa sve do kose na koju si toliko ponosna! Zamisli samo sve one ljetne frizure – pletenice, lokne, punđe, repiće… Zamisli samo kako se njiše tvoja zdrava i snažna kosa, šireći ljetne mirise i zamisli kako je puštaš ne znajući da te on krišom gleda iz udaljenog dijela plaže, jureći dašak ljetnih miomirisa koje tvoja kosa odašilje…

Sad je pravo vrijeme da ugrabiš ljetne popuste u kompaniji Avon i zaštitiš svoju nježnu kosu, hraneći je sastojcima najsuvremenije tehnologije u kozmetičkoj industriji.

Advance Techniques kolekcija je razvijena u Avonovom laboratoriju od strane svjetskih stručnjaka koji slijede i stvaraju posljednje trendove u zaštiti kose. Jedna od apsolutnih zvijezda je linija AT Absolute Nourishment, a ovog ljeta se svojom moćnom formulom i super sezonskim popustom izdvaja Serum s arganovim uljem. Obogaćen snažnim uljem iz Maroka, ovo zlato u bočici namijenjeno je suhoj kosi, a njegova koncentrirana formula apsorbira se momentalno, pružajući njegu i svilenkasto-meko savršenstvo pod tvojom (ili njegovom) rukom! Duboko hrani čak i najoštećeniju kosu i pruža ti snažniji i zdraviji osjećaj kose. Kako vrelo ljeto topi cijene, ovu tradicionalnu i prirodnu marokansku tajnu možeš naručiti za samo 4,29 €!

Za nježnu, a snažnu njegu kose, ovog ljeta neka bude zaslužan i AT Absolute Nourishment njegujući tretman za kosu s arganovim i kokosovim uljem, čija čudesna hidratantna formula duboko njeguje, ostavljajući kosu jačom i zdravijom s neodoljivim sjajem. Ovo Avonovo hranljivo ulje pravi je eliksir za suhu kosu, koja često zna podnostiti onu težu stranu ljeta i sunca i to sada za svega 5,29 €. Može se koristiti kao maska prije šamponiranja, hidratantna krema prije feniranja ili završni serum za naglašavanje krajeva.

Obnavljajući serum za kosu još je jedan proizvod iz Avonovog laboratorija, razvijen kao obnavljajući tretman obogaćen Kera-Pantenol kompleksom, a koji pomaže pri jačanju i oporavku veoma oštećene kose. Blaga formula koja ojačava strukturu kose idealna je za nanošenje od korijena do krajeva. Ljetna cijena ovog čudesnog tretmana je 4,29 €.

Pravo ljetno olakšanje za tvoju kosu stiže u vidu Obnavljajućeg dvostrukog tretmana za kosu u spreju! Kreiran da dubinski hrani kosu, ovaj sprej zadužen je za snažnu rekonstrukciju dlake, jer kera-pantenol kompleks regenerira i najviše oštećene pramenove. Nanesi na suhu ili vlažnu kosu kako bi ublažila oštećenja kose od slane vode, klora, sunca ili vjetra. Ne moraš ispirati jer sprej kreira zaštitni sloj, intenzivno hidratizira kosu i vraća joj snagu i vitalnost! Sprej ovog ljeta možeš naručiti za svega 5,29 €.

Ne čekaj da se sunce još više usija, a ljetne vrućine u gradu napadnu tvoju divnu kosu! Potraži u katalogu ove saveznike zdrave kose, naruči i uživaj u najboljem ljetu do sada.