Univerzalne kreme za suhu i osjetljivu kožu

repair

Postoji mnogo lekcija o ljepoti, ali sve dijele isti princip: svi se u svojoj koži želimo osjećati dobro, a osnovni preduvjet za to je zdrava i hidratizirana koža. Međutim, to nije lako postići. Iako svi želimo da ona bude glatka i nježna, mnogi ljudi pate od hrapave, osjetljive i suhe kože sklone iritaciji i često se suočavaju s crvenilom i iritacijama.

Odahnite, NIVEA vam donosi rješenje za osjećaj zdrave i primjetno mekše kože. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka glicerina, pantenola, ulja i vitamina E, formule linije Repair & Care pružit će intenzivnu hidrataciju vašoj osjetljivoj koži i podržati njezinu barijeru. Visokoučinkovita i obnavljajuća njega sada je dostupna u dvije kombinacije aktivnih sastojaka kako bi ciljano ublažila probleme s kojima se vaša osjetljiva koža suočava.

Uklonite neugodan osjećaj hrapave i zategnute kože uz NIVEA Repair & Care univerzalnu kremu za vrlo suhu kožu.

Ova njegujuća krema pružit će vam dugotrajnu intenzivnu hidrataciju koja traje do 72 sata te bogatu njegu koja će vašu kožu učiniti ugodno mekom i glatkom.

Zahvaljujući obogaćenoj formuli s vitaminom E i glicerinom za dodatnu hidrataciju, NIVEA Repair & Care univerzalna krema pobrinut će se da vaša koža bude svilenkasto meka i zdrava te dugotrajno hidratizirana.
• Trenutačno hrani i dugotrajno umiruje čak i iznimno suhu kožu
• Ojačava barijeru kože i tako sprječava gubitak vlažnosti
• Pruža intenzivnu hidrataciju koja traje do 72 sata

Ako tražite kremu koja će umiriti vašu osjetljivu i nadraženu kožu, otkrijte savršenu univerzalnu njegu koju nudi NIVEA Repair & Care. Svojom nježnom formulom bez mirisa pruža intenzivnu njegu bez iritacija. Dugotrajno ojačava barijeru kože i tako sprječava gubitak vlažnosti te štiti od vanjskih utjecaja.

repair
Umirite, nahranite i zaštitite osjetljivu i nadraženu kožu s NIVEA Repair & Care univerzalnom kremom bez mirisa.

Savršen izbor za sve tipove kože, a posebno je pogodna za iznimno suhu i osjetljivu kožu.

• Umiruje osjetljivu, nadraženu kožu i svrbež
• Pruža intenzivnu hidrataciju koja traje do 72 sata
• Za svilenkasto meku kožu zdravog izgleda

NIVEA Repair & Care univerzalna krema, 400 ml – preporučena mpc 10,19 Eur
NIVEA Repair & Care univerzalna krema bez mirisa, 400 ml – preporučena mpc 10,19 Eur

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni my NIVEA sadržaj.