Zaštitite se od komaraca i krpelja na prirodan način

krpelja

Neodoljiva priroda ljepotom nas poziva na uživanje, opuštanje, istraživanje. Ona nas rješava stresa i uvijek iznova puni energijom. Posebno u toplijem dijelu godine! Volite li slobodne trenutke provoditi u šumi ili parku, vikendima bježite na izlete, a već u planu imate vrijeme koje ćete provesti na planini ovog ljeta znajte i ovo. Baš kao što mi volimo prirodu tako je vole i sva ostala živa bića. Ona koja ne vidimo kad prolazimo zelenim kulisama, ali i ona koja nam žele zaželjeti dobrodošlicu. Među njima su svakako najuporniji komarci koji svakog novog posjetitelja posebno pozdravljaju, tražeći tako novu krv koja će im pomoći da na svijet donesu novo leglo komaraca. Iz posebnih mjesta u šumi na mnoge od nas vreba i puno krpelja. Iako mali da se često ne vide golim okom krpelji mogu učiniti baš puno štete ljudskom tijelu. Posebno ako su zaraženi…

Kako bi uživanje u prirodi bilo potpuno, a svatko od nas zaštićen na prirodan način vrijeme je da upoznate ‘Predatora’ potpuno prirodno sredstvo namijenjeno zaštiti cijele obitelji (mogu ga koristiti djeca starija od dvije godine). BIO Repelent Predator sadrži Citriodiol, najučinkovitiji prirodni repelent baziran na esencijalnim uljima limunskog eukaliptusa koji učinkovito štiti od svih vrsta komaraca (min. 4 sata) i krpelja (min. 2 sata). Ono što oduševljava kod ovog proizvoda je činjenica da je Citriodiol prošao najstrože testove sigurnosti i učinkovitosti- čak 40 različitih studija dokazale su učinkovitost ovog proizvoda u zaštiti kože od niza kukaca, štetnih insekata krpelja, komaraca čak i onih koji prenose virus Zika.

krpelja

Kako biste u potpunosti zaštitili tijelo dobro protresite bočicu te proizvod ravnomjerno raspršite na nezaštićene dijelove tijela s udaljenosti 20-30 cm. Zahvaljujući raspršivaču od 360 stupnjeva lako se nanosi u bilo kojem položaju. Za zaštitu lica, raspršite najprije na dlan pa razmažite po licu izbjegavajući područje oko očiju i usta. Pogodan je za trudnice i djecu, a prilikom nanošenja na tijelo ne ostaje film na koži.

Gdje kupiti?

Dostupno u ljekarnama, u svim trgovinama bio&bio i u OTC kutku dm-a .

Foto: Nikola Zoko