Trendi odjeća za cijelu obitelj

cijelu obitelj

Bliži se ljeto i visoke temperature, a znamo gdje pronaći jedinstvenu ljetnu kolekciju odjeće za cijelu obitelj. Preko 50 trendi komada koji se ističu visokom kvalitetom u kombinaciji sa super cijenom mogu se pronaći u Pepco trgovinama. U ponudi je odjeća od prirodnih materijala – savršena opcija za vruće ljetne dane.

Ljetna moda za sve

Kako kombinirati udobnost, kvalitetu i atraktivne cijene s najnovijim modnim trendovima? Za žene su popularni muslin setovi ovogodišnji ljetni hit. Uz njih, prozračne haljine, suknje i hlače su komadi koje ćete poželjeti u svom ormaru. Muške ležerne košulje, kratke hlače i udobne majice savršeno odgovaraju ovogodišnjim trendovima, a najmlađi će moći bezbrižno uživati u igri u šarenim i udobnim komadima. S cijenama već od 4,5 EUR, ova kolekcija je savršena za svaki džep.

Ljeto je savršeno za svijetle nijanse i prozračne, lagane tkanine u kojima se osjećamo ugodno i ležerno. U ljetnoj kolekciji, od čak 50 trendi komada, fokus je na prirodnoj jednostavnosti. Odjeća od vrhunskih tkanina poput pamuka, lana, viskoze, muslin pamuka ili popelina idealne su za svakodnevno nošenje, gradske prostore, ljetne izlete i plažu. Ponuda je raznolika u pogledu veličina i korištenih tkanina, kako bi svi pronašli nešto za sebe tijekom najtoplijih dana.

Zadovoljstvo kupaca je naš ključni prioritet

Pepco se u svojoj ponudi fokusira na niske, konkurentne cijene, što omogućuje cijeloj obitelji da osvježi garderobu bez prevelike brige o budžetu. Nova kolekcija nudi visoku kvalitetu po pristupačnim cijenama kako bi svi mogli priuštiti modernu i praktičnu odjeću za ljeto.

Naš posao je zadovoljiti potrošače, stoga stvaramo proizvode koji kombiniraju stil, kvalitetu i konkurentne cijene. Želimo da naša odjeća bude u skladu s trendovima, ali i udobna i pristupačna za sve. Naša nova ljetna kolekcija već je lansirana u Pepco trgovinama i bit će redovito nadopunjavana tijekom cijele sezone – dodaje Agnieszka Jaworska, komercijalna direktorica Pepco grupe.***