Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

Watch Fit 3

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu. Riječ je o najnovijem uređaju renomirane Huawei Watch Fit serije nosivih uređaja koji prati dizajnerski smjer „Fashion Forward“ kojim Huawei nastoji osigurati mjesto istinskog inovatora na tržištu pametnih nosivih proizvoda. Uređaj nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih modela Watch Fit serije te donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja, a u nastavku otkrijte glavne razloge za kupovinu ovog genijalnog gadgeta.

1. „Fashion Squared“ dizajn

Nova HUAWEI Watch Fit 3 serija dolazi u četvrtastom, modernom i trendi obliku koji je prikladan za svakog korisnika. Sat je tanak samo 9,9 mm i težak tek 26 g, a tijelo od aluminijske legure i glatka metalna kopča su vrlo elegantni i odgovaraju svakom stilu dok zaobljeno kućište s uglatim rubovima dodatno ističe mladenački i odvažan stav novog dizajna. Huawei Watch Fit 3 sadrži ultra lagani 1,82-inčni AMOLED 2.5D zaslon visoke razlučivosti s nevjerojatnim omjerom zaslona prema tijelu od 77,4%.

2. Poboljšane funkcije zdravlja

Nakon četiri godine i tri generacije, potpuno novi Watch Fit 3 predvodi trendove nosivih uređaja kombinirajući estetiku s performansama. Sat sadrži sveobuhvatna sportska i zdravstvena ažuriranja i korisnicima pruža poboljšano iskustvo korištenja aplikacije StayFit, kao i nove tehnologije za praćenje zdravlja TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5. Najnovija znanstveno utemeljena HUAWEI TruSleepTM 4.0 tehnologija za praćenje spavanja pruža sveobuhvatnu analizu kvalitete sna i pruža smjernice za što mirniji san. HUAWEI TruSeenTM 5.5 tehnologija omogućuje poboljšano praćenje vitalnih znakova, a ženskim korisnicima omogućuje i praćenje menstrualnog ciklusa.

3. Zdravlje i sport

StayFit aplikacija može pomoći korisnicima da se zdravije hrane i da postignu bolju tjelesnu formu te im omogućuje zabilježiti svaki obrok u aplikaciji Huawei Health. Tu je i značajka Smart Suggestion koja korisnicima preporučuje razne sportove i aktivnosti, temeljene na navikama vježbanja, potrošnji kalorija, pa čak i vremenskim uvjetima. Sat podržava animacije za zagrijavanje i hlađenje tijela za uobičajene vježbe, uključujući trčanje, biciklizam i plivanje, a Huawei Health aplikacija nudi više od 660 tečajeva vježbanja koje je osmislila globalna fitness i lifestyle ikona Pamela Reif. Korisnicima je na raspolaganju više od 100 sportskih načina rada, uz neke prinove poput padela i nogometa.

4. Povezivost

Korisnici HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata spomenuti uređaj mogu jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei uređajem, poput  Pura 70 Pro pametnog telefona, ali i sa svim ostalim Android i iOS uređajima.

5. Baterija

Kako bi zadovoljio kriterije i navike najaktivnijih korisnika, baterija sata može izdržati do 10 dana uz samo jedno punjenje. Huawei Watch Fit 3 puni se brzo, a potrebno je svega 10 minuta punjenja kako bi uređaj imao dovoljno baterije da izdrži cijeli dan korištenja.

6. Cijena

HUAWEI Watch Fit 3 dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 169 EUR za crni, bijeli i ružičasti model, čime ovaj sat definitivno kotira kao trenutni best buy na tržištu.