Sunčane naočale koje mijenjaju sve

sunčane naočale

Ljeto je napokon stiglo, donoseći sa sobom priliku da zablistate pod sunčevim zrakama i istaknete svoj jedinstveni stil. Sunčane naočale nisu samo zaštita za oči, već su ključan modni dodatak koji može transformirati svaki vaš stil i učiniti ga posebnim. Ovog ljeta, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji sunčanih naočala, De Rigo Vision iz Belluna, sinonim za vrhunsku talijansku kvalitetu, predstavlja ekskluzivne modele sunčanih naočala Police, Furla, Yalea, Philipp Plein i Fila koje su neizostavan ljetni dodatak za sve modne sladokusce.

sunčane naočale
Furla 189,00 eura

Kada govorimo o ljetnim modnim dodacima, De Rigo je ime koje se posebno izdvaja. Osnovan prije nekoliko desetljeća, ovaj brend je postao sinonim za vrhunsku eleganciju i inovativan dizajn.
De Rigo naočale krase lica modnih ikona diljem svijeta. Njihova prisutnost na najprestižnijim modnim događanjima svjedoči o njihovoj neprolaznoj privlačnosti i superiornosti.

Sunčane naočale iz kolekcija su apsolutni modni imperativ, jer savršeno balansiraju između klasičnog i modernog. I ove sezone oversize okviri dominiraju scenom, dodajući dramatičan i sofisticiran touch svakom izgledu. Živopisne boje i neobični oblici također su u fokusu, omogućujući vam da izrazite svoju individualnost i modnu hrabrost.

Yalea 139,00 eura

De Rigo sunčane naočale nisu samo vizualno privlačne; one su i tehnički savršene. Koristeći najnaprednije tehnologije, one osiguravaju maksimalnu zaštitu vašim očima. Njihove naočale dolaze s UV zaštitom koja blokira štetne sunčeve zrake, a polarizirana stakla eliminiraju odsjaj i povećavaju kontrast. Svaki par je izrađen od najfinijih materijala, osiguravajući dugotrajnost i nevjerojatnu udobnost. Odabir pravih sunčanih naočala može biti umjetnost sama po sebi. Za početak, razmislite o obliku vašeg lica. Ovalna lica imaju sreću da mogu nositi gotovo sve stilove. Ćetvrtasta lica najbolje izgledaju s okruglim ili ovalnim okvirima koji omekšavaju njihove crte. Također, uzmite u obzir svoje svakodnevne aktivnosti – za ljetne izlete na plažu, odaberite veće naočale koje nude dodatnu zaštitu, dok su za vožnju idealne one s polariziranim staklima.

sunčane naočale
Fila 109,00 eura

Modeli sunčanih naočala iz kolekcija brendova Police, Furla, Yalea, Philipp Plein i Fila dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera:

Livision Optika i Optika Anda.