Sensation Tonic – novi proizvod iz Jamnice

sensation tonic

Sensation Tonic novi je proizvod iz Jamnice, kojim se dodatno proširio asortiman ovog brenda koji trenutno broji četiri proizvoda. Sensation je osvježavajuće gazirano bezalkoholno piće s potpuno prirodnim aromama na bazi Jamnice koje spaja zanimljive okuse limete i kiwana, bazge i limuna, lubenice i limete, limunske trave. Od sada dolazi i u novom tonic okusu. Sensation Tonic je bezalkoholno osvježavajuće gazirano piće prepoznatljivog okusa klasičnog tonika, a razvijen je u Jamničinom modernom razvojno-istraživačkom laboratoriju.  

U razvoj svake recepture ulažemo svoje znanje, iskustvo, ali i određenu dozu kreativnosti. Neprestano se prilagođavamo novim zahtjevima tržišta i preferencijama potrošača, a ujedno osluškujemo potrebe potrošača i kontinuirano pratimo svjetske trendove te radimo na inovacijama bilo vezanima uz okuse, pakiranja ili otvaranje novih kategorija“, istaknula je Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja u Jamnici.

Sensation Tonic izvrsno je osvježenje za vruće ljetne dane, ali i sjajan saveznik u pripremi raznih koktela. Odlikuje ga gorko-sladak okus s daškom citrusa uz optimalnu  dozu gorčine koja gasi žeđ. Sensation Topic dostupan je u trgovinama i kanalu ugostiteljstva u Hrvatskoj.