Samsung Festival: Ekskluzivne ponude traju samo 17 dana

samsung festival

Doživite iskustvo velike igre uz Samsung Festival i nevjerojatnu ponudu koja uključuje najnovije Samsung proizvode. Kupnjom odabranih uređaja na internetskoj trgovini samsung.com/hr, u razdoblju od 13. do 30. lipnja, korisnici imaju mogućnost pronaći jedinstvene ponude za najnoviju tehnologiju, od vodećih mobilnih telefona do najnovijih televizora i povezanih kućanskih uređaja.

Odlične ponude za Samsung telefone, tablete i nosive uređaje

U sklopu Samsung Festivala, kupci će pri kupnji pametnih telefona iz Galaxy S24 serije, i uz sudjelovanje u Programu otkupa, ostvariti bonus od 100 eura, a istovremeno dobiti i 10 % popusta te 10 nagradnih bodova. Akcijska ponuda vrijedi i za uređaje iz S23 serije, pa će tako uz S23 FE kupci ostvariti bonus od 100 eura te 10 nagradnih bodova, dok će uz kupovinu S23 uređaja također ostvariti nižu cijenu sudjelovanjem u Programu otkupa i bonus od 100 eura, i također dobiti i 10 nagradnih bodova.

Dodatno, Samsung je pripremio odličnu priliku i za sve ljubitelje tablet računala. Galaxy Tab S9 serija bit će dostupna uz popust do čak 30 %. Istovremeno, kupci će sudjelovanjem u Programu otkupa moći ostvariti dodatnih 100 eura bonusa i 10 nagradnih bodova.

Popularni pametni telefoni Galaxy A35 i A55 bit će dostupni uz 25 % popusta. Istovremeno, kupnjom ovih uređaja i sudjelovanjem u Programu otkupa, kupci će ostvariti pravo na dodatnih 50 eura bonusa i još 10 nagradnih bodova.

Samsung Festival donosi izvrsnu priliku i za sve one koji vode brigu o zdravlju, i vode aktivan život. Pri kupnji pametnog sata iz Galaxy Watch6 serije kupci će ostvariti 40 % popusta, a na poklon dobiti remen po izboru.

Posebne pogodnosti uz kupnju televizora i kućanskih aparata

Samsung Festival nudi i posebnu pogodnost za kupce TV prijamnika. U sklopu ovogodišnje akcije, kupnjom dva TV-a obuhvaćena promocijom, kupci će na onaj jeftiniji dobiti 50 % popusta, koji će se direktno obračunati u košarici, prije plaćanja.

Proljeće je vrijeme za pospremanje ali i renovaciju doma, a imajući to u vidu, Samsung je pripremio i 33 % popusta na odabrane kućanske uređaje. Tvrtka poziva sve zainteresirane, da listu uređaja obuhvaćenih ovom promotivnom akcijom, prouče na internetskim stranicama.

Samsung Festival, uz uzbudljive ponude širokog portfelja Samsung proizvoda, odlična je prilika za korisnike kako bi, ne samo poboljšali sportsku zabavu ljeti, već obogatili svoj svakodnevni život najnovijom tehnologijom.

Sve ponude bit će dostupne od 13. do 30. lipnja ili do isteka zaliha, i odnose se isključivo na kupnju u internetskoj trgovini samsung.com/hr, a zainteresiranim kupcima tvrtka želi skrenuti pozornost i na različite načine plaćanja, uključujući i kartična plaćanja do 36 rata bez kamata.