Besplatni koncerti grupe Vatra i Davida Temelkova u Zagrebu

vatra

Prekrasna zagrebačka zelena oaza Botanist, u utorak 18. i srijedu 19. lipnja bit će dom nezaboravnoj zabavi za cijelu obitelj. Povodom drugog rođendana Botanista i Pablos bara, ali i jubilarnog petog rođendana već prepoznatljivog ljubimca, egzotične papige Pablo, posjetitelji će okruženi zelenilom na Remetinečkoj cesti 101 uživati u besplatnim koncertima grupe Vatra i atraktivnog makedonskog glazbenika Davida Temelkova te brojnim uzbudljivim aktivnostima za djecu i odrasle.

Pablo je žutočela papiga koji je naše zaštitno lice i svakog će gosta veselo dočekati, a možda mu i zapjevati. U našu obitelj stigao je u vrijeme korone i lockdowna. Iz vrste je žutočele amazone, a njegovo podrijetlo inspiriralo nas je da stvorimo ugođaj u našim prostorima.“ – ističe vlasnik Antonio Križić te dodaje: „Prošle godine smo proslavili Pablov četvrti rođendan na način kako niti jedan papagaj nije doživio. U zabavi ispunjenoj sadržajima za djecu i odrasle uživalo je više od dvije i pol tisuće građana. Ove godine Pablu koji slavi jubilarni peti rođendan želimo pružiti još bolju zabavu na koju ste svi pozvani.“

Zabava započinje u utorak, 18. lipnja od 16 sati kreativnom radionicom za djecu na temu papiga, ptica i rođendana. Od 18 sati uživat ćete u nastupu zabavljača na štulama te izložbi egzotičnih papiga koje na Pablov rođendan pristižu iz cijele Europe. Svi posjetitelji od 18 sati mogu sudjelovati u izložbi sa svojim papigama, a ona koja se pokaže najljepšom bit će nagrađena poklonom iznenađenja.

Večer je rezervirana za ljubitelje glazbe koje će od 20 sati na pozornici među stoljetnim stablima i više od 100 vrsta biljaka besplatnim koncertom razveseliti grupa Vatra. Hitovi kao što su Tango, Vidi kako se smiješ, Meni treba tako malo, uz izvrsne gastro delicije Botanista idealna su zabava i prava uvertira u ljetne mjesece koji su pred vratima.

Dvodnevna rođendanska avantura nastavit će se u srijedu, 19. lipnja kada posjetitelje od 16 sati očekuje čarolija koju donose klaun Balonko te prekrasne face painting kreacije. Nakon zabavnog puhanja balona i ukrašavanja slijedi zabavni nastup mađioničara čiji trikovi maštu pretvaraju u stvarnost. Večernji koncert na rasporedu je od 20 sati, a na nezaboravno glazbeno putovanje pod zvjezdanim nebom odvest će vas atraktivni makedonski glazbenik anđeoskog glasa David Temelkov.

Sva događanja u Botanistu besplatna su za sve posjetitelje.