Svaki detalj je važan kod uređenja interijera

detalj

Uređenje doma često nalikuje slaganju slagalice, ali kao da vam uvijek nedostaje jedan dio, detalj koji bi sve učinio savršenim za vas. Poput kvalitetnog kauča, ali bez udobnih jastuka. Veliki krevet, ali bez kvalitetnog madraca. Svaki pa i onaj najsitniji detalj u vašem domu mora biti u službi udobnosti, funkcionalnosti i vašeg osobnog stila. Ni jedan detalj nije mali, ako će u konačnici poboljšati funkcionalnost vašeg doma.

Od inovativnih tehnologija do održivih materijala, cjelovita rješenja za dom pridonose poboljšanju životnog iskustva. Bilo da se radi o učinkovitim sustavima grijanja i hlađenja, pametnoj kućnoj automatizaciji ili ergonomskom dizajnu namještaja, svaka komponenta igra ključnu ulogu u podizanju udobnosti i funkcionalnosti na viši nivo.

Kad već govorimo o visinama – jeste li ikada iskoristili puni potencijal svojih krovnih prozora?

S VELUX roletama kupci mogu uživati u izvrsnoj zaštiti od topline bez kompromisa u stilu ili funkcionalnosti. Ovo rješenje za cijelu godinu pruža vrhunsku zaštitu od topline i mogućnosti zamračenja, omogućujući vam da ostanete hladni ljeti, izolirate svoj dom zimi i spavate tijekom olujnih noći. Ovim rješenjem možete poboljšati toplinsku izolaciju vašeg prozora do 17%, što znači značajan pad unutarnje temperature tijekom ljeta (do 5,2 Celzijeva stupnja*) i bolje očuvanje topline tijekom zime, sa savršenim učinkom zamračenja kad god želite.

Robusni aluminijski štit dodatno osigurava prozore od provale. VELUX rolete također smanjuju buku kiše, pretvarajući potkrovlje u tiše, mirnije okruženje, dok su rolete na električni ili solarni pogon s daljinskim upravljanjem idealne ako su prozori izvan dosega.

Krovni prozori neophodni su u potkrovlju, a VELUX rolete tu su kako bi vaš životni prostor bio ugodniji i funkcionalniji. Mali detalji mogu napraviti veliku razliku, a posjedovanje svih dijelova slagalice može učiniti da se osjećamo mirno i ugodno.

Poboljšanje udobnosti stanovanja u potkrovlju i nadopunjavanje onih dijelova koji nedostaju, a koji će činiti razliku sada je još lakše. Kupite nove VELUX grilje i uživajte u besplatnoj usluzi postavljanja na ograničeno vrijeme, osiguravajući da vaše potkrovlje bude ugodno mjesto za život.

*Podaci iz simulirane južno orijentirane sobe s dva najprodavanija VELUX krovna prozora GGL70 u veličini MK06 (780 x 1178 mm), srpanj-kolovoz 2023., snimljeni u Ljubljani. Na temelju studije VELUX 2023 o utjecaju dodatne opreme tijekom ljeta.