Šareno, prozračno i lepršavo – to se nosi ovog proljeća

modne kombinacije

Svako godišnje doba iznova nas inspirira za modne kombinacije, ali proljeće je uvijek posebna priča. Sunce i šarenilo koje nas okružuju bude sva osjetila, a ta razigranost se preslikava i na naše fashion odabire. Upravo zato si i moramo dati oduška u osmišljavanju outfita koji će nas bojama učiniti pravim predstavnicama najljepšeg perioda u godini!

Sve nijanse narančaste

Odvažnost u odabiru boja itekako će se isplatiti želite li ostaviti dojam upečatljivim modnim odabirom, ali smo sigurni da će i svima oko vas popraviti raspoloženje. Zanimljivi krojevi, haljine koje možete odjenuti u svim prilikama kao i potpetice dodatno će istaknuti vašu ženstvenost. Neka svaki komad koji ste odabrali govori više od tisuću riječi. Upravo ćete uz Guess kolekciju modnih dodataka postići takav efekt. Zanimljive torbice svih boja i osebujnog dizajna jednostavno želite imati u svojem ormaru.

modne kombinacije
Traper svijetlih nijansi za opušten dnevni đir

Široke nogavice raznih duljina, svi krojevi i nijanse koje možete zamisliti… Riječ je o trapericama, naravno. Iz godine u godinu možemo pronaći sve zanimljivije modele. Nose se uvijek i svugdje, što svi volimo, jer izgledaju dobro u baš svakoj kombinaciji. Bilo da ih odjenete sa sakoima, košuljama svih krojeva, cipelama s potpeticama, tenisicama, sandalama, špagericama ili jednostavnim uskim majicama, to će biti pun pogodak. Odaberite svijetle tonove, uz asesoar jakih boja i opet nećete pogriješiti. Na kraju evo i mali hint za final touch, ali i kao nagovještaj ljeta: bež nijanse su ponovo zaludjele sve fashionistice!

modne kombinacije

Inspiraciju za najbolje outfite ove sezone pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online . Dio označenog asortimana je na popustu do -30%!