Rooftop bar art’otel Zagreb novo je IT mjesto u centru grada

rooftop

Moderni Rooftop bar art’otel Zagreb s predivnim pogledom u centru grada službeno je otvoren! Rooftop bar art’otel Zagreb idealno je mjesto za ljubitelje modernog uređenja, posebne gradske energije i savršena lokacija za uživanje tijekom cijelog dana, posebno za after-work druženja uz posebno kreirane koktele po kojima je art’otel poznat. Divna, gradska atmosfera upotpunjena odličnom uslugom, čini Rooftop bar super mjestom za privatne i poslovne evente, opuštenog i formalnog karaktera, uz mogućnost transformiranja i uređenja prostora kako bi se prilagodio različitim potrebama.

Arena Hospitality Group, tvrtka sa sjedištem u Puli, upravlja hotelima u Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Austriji, a u portfelju ima 29 objekata s preko 10.000 smještajnih jedinica.
Hotelska grupacija Arena Hospitality Group ovime je dodatno proširila uslugu hotela, čijim otvorenjem smo prošle godine započeli poslovanje u glavnom gradu Hrvatske. Hotel u centru Zagreba, nalazi se u predivno restauriranoj zgradi u Petrinjskoj 7 i prvi je hotel u Hrvatskoj s međunarodnim brendom art’otel, čiji jedinstven koncept je inspiriran umjetnošću i djelima lokalnih umjetnika koji se biraju kao umjetnička nit vodilja hotela. Nakon otvorenja hotela brenda art’otel u Londonu i Amsterdamu, otvoren je i u Zagrebu, a slijedi otvorenje art’otela u Rimu.“ – izjavio je povodom obilježavanja otvorenja Reli Slonim, predsjednik Uprave tvrtke Arena Hospitality Group.

Za umjetnika, koji je svojim opusom dao posebnu umjetničku energiju art’otelu u Zagrebu, odabran je Boris Bućan. Poznati umjetnik je neke slike stvarao upravo posebno za art’otel, a u hotelu se nalaze izložena i neka od njegovih najpoznatijih djela iz bogate umjetničke karijere.

Panoramska terasa u samom središtu glavnog grada novo je mjesto koje će oduševiti sve željne uživanja u odličnoj lokaciji s prelijepim pogledom na centar grada uz odlične koktele. Signature kokteli rezultat su kreacija majstora miksologije hotela art’otel. Rooftop bar je savršen za održavanje različitih druženja i evenata, promocija, okupljanje umjetnika, glazbenika, za različite tematske glazbene, književne i slične večeri.

Uz prigodan repertoar Zagrebačkih solista na samom početku i kasnije uz DJ Stephanie Prekali, obilježeno je otvorenje Rooftop bar art’otel Zagreb na druženju za predstavnike medija. Za ovu prigodu, izvršni chef restorana YEZI Dino Knežević pripremio je iznimnu selekciju finger food delicija, a ponuda Rooftop bara trenutno uključuje samo pića gdje će se moći birati iz velike ponude signature koktela, kao i bogate ponude svih ostalih pića, najfinije kave koja je u ponudi art’otela i najkvalitetnijih čajeva na svijetu.

U sklopu hotela nalazi se i panazijski restoran YEZI, koji od otvorenja u studenom 2023. oduševljava svojim gastro konceptom uz najveću ponudu različitih dim sum jela koja se posebno ističu, a meni YEZI restorana je raznovrstan i nudi i druga jela od mesa, ribe i povrća pripremljena na drugačiji način. YEZI je zato savršeno mjesto za ručak i večeru i u ugodnoj atmosferi atraktivnog prostora pruža jedinstveno i bogato panazijsko gastronomsko iskustvo.

Novost u art’otelu je i otvorenje posebnog Specialty Coffee shopa u prizemlju hotela za istinske ljubitelje kave s raznolikim izborom najfinijih kava koje očaravaju aromama i okusima, a u ponudi su različite vrste blend i single origin kava koje dolaze s renomiranih plantaža širom svijeta.

Urbano uređenje, impozantan pogled na grad i zalazak sunca uz originalne koktele s potpisom art’otela te opuštena atmosfera Rooftop bara art’otel Zagreb, kombinacija su kojom će novo mjesto brzo postati popularna lokacija za druženja, izlaske i evente! Radno vrijeme Rooftopa bara art’otel Zagreb je svakim danom od 16 sati do ponoći.