Pobjegni u Italiju ovog ljeta sa h&m studio Resort kolekcijom

resort

Kako se približava sezona ljetnih zabava, dopustite da ženstvene siluete, veseli print i sunčana narav preuzmu vodstvo uz Capsule kolekciju Resort H&M Studio.

Nadahnuta sanjivim talijanskim palačama, uskovitlanim venecijanskim staklom i čarobnim špiljama optočenim školjkama, kolekcija kanalizira praznično stanje uma.

U paleti zalaska sunca boje mandarine, žute boje meda i bljeskova pistacija, s vezom bogate teksture i privlačnim otiscima, haljine za zlatni sat postavljene su nasuprot jednostavnim stilovima za plažu i jet-set kupaćim kostimima.

H&M Studio Resort kolekcija bit će dostupna na hm.com. od 9. svibnja.

Hrabar duh zabave daje energiju ovoj H&M Studio Resort kolekciji, s kreativnošću i pažnjom za detalje koji svakom komadu dodaju intrigu i dubinu. Željeli smo stvoriti glamurozne, ali opuštene lookove za sve prilike i za svaki tip osobnosti, sa sveobuhvatnim ugođajem lakog chica,” Ann-Sofie Johansson, voditeljica dizajna ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.

Ključni komadi su odvažni i sanjivi. Uska haljina s uzorkom s V-izrezom i predimenzionirano odijelo boje meda dio su večernjeg looka. Bijela dvodijelna suknja s naborima koja se sastoji od suknje s valovitim rubom i topa s otvorenim ramenima potiče odvažnost. Crni maksi kaftan obrubljen volanima ima svakodnevnu jednostavnost uz komplet majice i kratkih hlača s printom, natječući se za pozornost s heklanim i metalik kupaćim kostimima s printom. U međuvremenu dodaci proširuju maksimalistički ugođaj, sa sandalama od zlatne kože guste teksture i odgovarajućom mini torbom uz skulpturalni nakit i nakit s perlicama.

Dizajnirana za opuštajući ljetni bijeg, kolekcija ima ležeran, ženstveni šarm, sa svestranim komadima koji vas bez napora vode od jutarnjeg izlaska sunca pored bazena do kasnonoćnih zabava na piazzi,” Angelica Grimborg, dizajnerica kolekcije H&M Studio.

Bogate teksture susreću se s tkaninama vrhunske kvalitete, s organskom svilom, organskim pamukom, recikliranim poliesterom, Lenzing EcoVero™ viskozom i Tencel™ liocelom koji se svi nalaze u kolekciji. Osim toga, nekoliko komada nakita izrađeno je od recikliranog mesinga.