Ne igraj se s vatrom, slušaj ju

vatrom

Vatrogasna postrojba Zagreb i Vatra ove subote pripremaju poseban koncert za Zagrepčane. Ove subote, od 11 sati, Vatrogasna postrojba Zagreb i Vatra na nekoliko lokacija u gradu organiziraju ekskluzivne mini koncerte. Pod sloganom “Ne igraj se s vatrom, slušaj ju” ponovo podsjećaju na oprez tijekom nadolazeće sezone požara, te pozivaju na koncert Vatre koji će se održati 25.5. na zagrebačkoj Šalati.

Plod je to dugogodišnje suradnje benda i zagrebačkih vatrogasaca koja se kroz godine periodično realizirala na različitim projektima.
U prostoru Vatrogasne postrojbe Zagreb u Savskoj 1, Vatra je 2002. godine potpisala i svoj prvi diskografski ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records.

Koncerti kreću od 11 sati na ruti: 11h – Savska 1, 11:40h – Tomislavac, 12:20h – Trg bana Jelačića, 13h – Trg Republike Hrvatske (Muzička akademija)

Vatra najavljuje rođendanski koncert na zagrebačkoj Šalati – 25.5.2024.

Na predivnom otvorenom prostoru zagrebačke Šalate, lokacije na kojoj su održani mnogi legendarni koncerti, Vatra će 25.5.2024. proslaviti 25 godina profesionalne karijere.

“Pridružite nam se 25.5.2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija.” – izjavio je autor Ivan Dečak povodom najave najvećeg ovogodišnjeg samostalnog koncerta.

Koncertom na Šalati – 25.5.2024. – Vatra obilježava 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma “Između nas” 1999.godine, s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme “Bilo je dobro dok je trajalo” i “Vrati se”.

Ulaznice su već u prodaji, stoga požurite osigurati svoje mjesto na slavljeničkom koncertu kojim će nas Vatra podsjetiti zašto su već godinama u samom vrhu live bendova ovih prostora.