Kupaonica prilagođena djeci … s faktorom zabave

Kupaonica prilagođena djeci

Djeca otkrivaju svijet kroz igru. Prilikom projektiranja sanitarnih prostora za djecu npr. u jaslicama, dječjim vrtićima i školama ključni su faktori higijena, lakoća čišćenja i sigurnost. Kupaonica prilagođena djeci može poticati razigran pristup učenju o osobnom zdravlju i higijeni.

Sanitarna oprema za vrtiće i škole

Asortiman kupaonske linije Geberit Bambini uključuje WC školjke i umivaonike za djecu te ostale proizvode koji su posebno prilagođeni potrebama mlađih uzrasta i djeci starijih uzrasta do 14. godine. Koncept boja stvara razigranu, ali bezvremensku atmosferu u sanitarnim prostorima. Zahvaljujući proizvodima koji omogućavaju lako čišćenje, ova kupaonske oprema također ispunjava zahtjeve osoblja u vrtićima i školama jer omogućuje brže i jednostavnije čišćenje.

Umivaonik – element za igru i pranje

Pobudite želju za istraživanjem – potaknite pokušaje i pogreške – uživajte u praktičnom učenju: element za igru i pranje nudi širok raspon mogućnosti za igru s vodom. U korita za pranje ruku integrirane su do tri visine, od kojih je svaka prikladna i dostupna za različite dobne skupine.
U gornjem dijelu elementa za igru i pranje nalazi se pregradni umivaonik koji je savršeno područje za aktivnosti s vodom, dok ugrađeni tobogan do najnižeg umivaonika poziva djecu na igru i eksperimentiranje.

Kupaonica prilagođena djeci
WC školjke prilagođene djeci

WC školjke na pravoj visini i s odgovarajućom opremom, primjerice WC poklopci s ručkama za pridržavanje, pružaju podršku djeci pri učenju korištenja WC školjke. Dostupne su u tri različite visine kako bi odgovarale djeci različitih uzrasta.

Više informacija potražite ovdje.