Jeremy Renner vraća se na male ekrane

Jeremy Renner

U seriji Mayor of Kingstown u glavnoj ulozi nastupa Jeremy Renner, nominiran za nagradu Oscar®. Autori su Taylor Sheridan, sukreator serije Yellowstone, i Hugh Dillon

Pogledaj najavu OVDJE.

SkyShowtime je danas predstavio službenu najavu i ključne vizuale za dugoočekivanu treću sezonu dramske serije Mayor of Kingstown, koja će se početi prikazivati ekskluzivno na usluzi od 6. lipnja. S Jeremyjem Rennerom, nominiranim za nagradu Oscar, u glavnoj ulozi, Mayor of Kingstown djelo je Taylora Sheridana, nominiranog za nagradu Oscar i Hugha Dillona. Serija je nastala u zajedničkoj produkciji kuća MTV Entertainment Studios, 101 Studios i Bosque Ranch Productions.

U trećoj sezoni, niz eksplozija potresa Kingstown i njegove stanovnike, dok novo lice ruske mafije počinje djelovati u gradu, a rat oko droge bjesni unutar i izvan zatvorskih zidina. Mike McLusky (Renner) pod pritiskom je da zaustavi rat, ali stvari se zakompliciraju kada poznato lice iz njegove zatvorske prošlosti prijeti onemogućiti gradonačelnikove pokušaje da održi mir među svim grupama.

Uz Rennera, serija Mayor of Kingstown može se pohvaliti impresivnom glumačkom postavom u kojoj su Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley i Michael Beach.

Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado i Keith Cox izvršni su producenti serije.

Mayor of Kingstown dio je sve veće Sheridanove ponude serija na usluzi SkyShowtime, koja uključuje 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Special Ops: Lioness, Tulsa King i Yellowstone.

Prva i druga sezona serije Mayor of Kingstown sada su dostupne za streamanje na usluzi SkyShowtime.

SkyShowtime je izravno dostupan korisnicima putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem web stranice: www.skyshowtime.com.

Mjesečna cijena usluge SkyShowtime za pretplatu Standardna s oglasima je 4,99 EUR, a mjesečna cijena za pretplatu Standardna Plus je 7,99 EUR. Pretplata Standardna s oglasima uključivat će oglašavanje, dok Standardna Plus ostaje bez oglasa.