H&M spaja odvažno samopouzdanje s jednostavnim krojevima

h&m

Živjeli ljetni dani, sparne noći i moda koja ih prati. H&M stavlja zapanjujuće krojeve i odvažne printeve u središte svoje kolekcije za ljeto 2024. Izgled je grafički i živopisan, snažan s privlačnim modernim kaftanima, haljinama i odgovarajućim setovima inspiriranim toplinom, energijom i bogatom kulturom Brazila. Sofisticiranu paletu boja crne, bijele, bež, sive i crvene prate zelene akcentne boje, od mahovine do pistacija.

Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama diljem svijeta i online na hm.com od 16. svibnja.

Kolekcija ženske odjeće je električni pogled na slobodne siluete. Kontrastni ukrasi, upečatljivi printevi i boje tumače brazilski modernistički pokret na hrabar, moćan način, dok detalji poput vezova i volanskih suknji signaliziraju samopouzdanje. Ključni komadi uključuju inovativne pletene kaftane i heklane komade koji imaju efekt rafije, haljine voluminoznih maksi oblika, lepršave mini haljine bez rukava i odgovarajuće suknje ili kratke setove koji se nose s gornjim dijelom bikinija.

U kupaćim kostimima vladaju bandeau komadi, heklani pleteni bikiniji, trokutasti topovi i detalji na vezanje. Dodaci uključuju krupni nakit u zlatnoj boji, naušnice i ogrlice inspirirane školjkama i koraljima, perle, šešire i torbe od rafije, pletene natikače te šalove i saronge s uzorcima koji odgovaraju odjeći.

Lepršavi kaftani, voluminozne haljine i suknje ili kratki setovi u kolekciji su opušteni, pa smo dramatiku pojačali privlačnim printevima i igrajući se s volumenom – djeluje snažno, samouvjereno i senzualno,
kaže Eliana Masgalos, dizajnerica koncepta u H&M-u.

Cijene za H&M ljetnu kolekciju 2024. kreću se od 6,99 do 89,99 eura.