Dubioza na Jarunu

dubioza na jarunu

Dubioza Kolektiv nastupit će na Jarunu 1. lipnja u sklopu trodnevnog Zagreb Music Festa. Najveći bend naše regije svoje koncerte najčešće najavljuje videom, a za ovu priliku inspiraciju su pronašli u bezvremenskom klasiku Đavola „Stojin na kantunu“.

Jarunski koncert prvo je Dubiozino gostovanje u Zagrebu nakon dugih sedam godina, ne računajući nedavni gerilski nastup u tramvaju broj 12, od Remize do Draškovićeve. Sredinom travnja bend je iznenadio putnike ZET tramvaja kratkim nastupom, najavljujući svoj veliki koncert u subotu, 1. lipnja.

Poznata je i satnica Zagreb Music Festa za Dubiozin dan. Vrata festivala otvaraju se u 17:00, Šarena pojava počinje u 18:30, Radio Aktiv u 19:15, a S.A.R.S. u 20:15. Dubioza Kolektiv se na pozornicu penje točno u 22:00. Nakon njih scenu će još preuzeti Kiril Džajkovski od 23:45, dok je after party u rukama DJ Tomija Phantasme.

Da podsjetimo, bend je sredinom travnja lansirao singl „U3PM“, uspješnu suradnju s Dinom Šaranom.

Dubioza Kolektiv / Dino Šaran – “U3PM” (live at Kino Bosna)

Koncertna sezona Dubioza Kolektiva već je u punom zamahu i zasad broji preko 30 koncerata u mjesecima koji dolaze. Nakon Zagreba, bend nastavlja turneju posjećujući Lukavac u BiH, Beograd, te brojne nastupe u Portugalu, Njemačkoj, Češkoj, Španjolskoj, Luksemburgu, Švicarskoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Poljskoj, Bugarskoj i šire.