Iris Galerie otvara svoju prvu galeriju u Zagrebu

iris galerie

U samom srcu Zagrebu na adresi Tkalčićeva 46 danas je otvorena prva hrvatska Iris Galerie. Brend bilježi veliku popularnost diljem svijeta zbog svog jedinstvenog i atraktivnog umjetničkog koncepta. Zahvaljujući vlastitoj tehnologiji, Iris Galerie otkriva punu ljepotu svake šarenice oka i pretvara je u pravo remek-djelo. Za jedno, dva, tri ili više očiju, zahvaljujući različitim formatima svatko si može iskrojiti savršenu uspomenu. Nudi iskustvo nalik na putovanje, jedinstveno iskustvo otkrivanja vlastitog oka.

Iris Galerie omogućuje trajni zapis šarenice oka kombinirajući fotografiju i visokokvalitetni ispis. U samo nekoliko sekundi otkrivaju se sve nijanse šarenice oka i zatim otiskuju na različitim medijima kao što su uokvirene fotografije, posteri i drugo. Jedinstveno i čarobno iskustvo koje možete podijeliti s prijateljima ili obitelji.

Iznimno nam je zadovoljstvo što Iris Galerie možemo predstaviti Hrvatskoj. Koncept se temelji na posebnosti svake šarenice, jedinstvenim detaljima i bojama koje svako oko čine prekrasnim i nude klijentima prikaz šarenice kao umjetničko djelo i profinjeni ukras.“ – izjavio je Darko Dovedan koji je koncept doveo iz Pariza.

Iris Galerie danas svoja vrata otvara Zagrepčanima, poziva ih na nezaboravno iskustvo i putovanje koje vodi do zapisa djelića sebe. Klijentima nudi priliku da pobliže upoznaju intimni dio sebe. Galerija je dostupna svima i omogućuje jedinstveno otkriće esencije vlastitog pogleda.

Prva galerija u svijetu otvorena je 2021. na otoku Île Saint-Louis u Parizu. Od tada se ovaj koncept proširio u više od 17 zemalja, a danas brojimo 140 galerija diljem svijeta. U obitelji, u paru, s prijateljima ili sami, doživite jedinstveno i izvanredno umjetničko iskustvo.

Više informacija pronađite na službenoj internetskoj stranici.