Frondi Grah, Ki-Ki Ćevapoza ili Fontana Vrele kocke?

ki-ki ćevapoza

I ove su godine mnoge kompanije prvog travnja lansirali svoje aprilili šale nudeći potrošačima neke neočekivane okuse i kombinacije. U Krašu su odlučili da ove godine nema šale pa su tako, dan nakon, pozvali javnost na izbore za novi neočekivani proizvod inspiriran dimom roštilja, koji planiraju lansirati uoči praznika rada, odnosno 1. svibnja.

Predstavljeni su i kandidati:
• Za ljubitelje klasike u ponudi je Frondi puuuun mirisa i okusa prvomajskog graha, jer što je uopće praznik rada bez dobre porcije graha?
• Onima koji su pak za nešto konkretnije, nudi se Ki-Ki Ćevapoza! Mali gumeni ćevapčići pružit će toliko gušta da će neki morati dvaput razmisliti o kušanju klasičnih ćevapa.
• Za one otpornijeg nepca tu su Fontana Vrele kocke. S punjenjem od chillija, zapalit će baš svaki prvomajski roštilj.

Ponekad je o okusima ipak potrebno raspravljati pa vas Kraš poziva da dignete svoj glas! Izbori traju tjedan dana na Kraševoj internetskoj stranici, a biralište se zatvara u utorak, 9. travnja.

Kandidat koji prikupi najveći broj glasova kreće u pripremu kako bi bio dostupan na policama Kraševih maloprodajnih mjesta krajem travnja, naravno u ograničenim količinama. Taman na vrijeme pred otvorenje najiščekivanije sezone roštilja!

Sjećate li se Dorine Čvarak? Ona je nastala kao šala za 1. travnja, no reakcije su bile toliko poticajne da je Kraš stvarno odlučio proizvesti, a ubrzo nakon toga i predstaviti ovu neobičnu slasticu limitiranog izdanja. Još malo pa ćemo vidjeti koji ćemo neobičan okus iz tvornice slatkiša ove godine kušati.