Brzo i učinkovito rješenje za žuljeve na putu

za žuljeve

Flaster za žuljeve koristi hidrokoloidnu tehnologiju kako bi stvorio optimalno vlažne uvjete za brže zacjeljivanje rane (žulja)

Dolazi vrijeme za uživanje u sunčanim danima i šetnji, ali dosadni žuljevi mogu biti prava smetnja. Bez obzira bavite li se sportom ili nosite nove cipele, žuljevi se mogu pojaviti na mjestima gdje je koža izložena pritisku i trenju. Kada se gornji sloj kože odvoji od sloja ispod, dolazi do nastanka žulja. Srećom, postoji nekoliko načina kako izbjeći bol i osigurati brzo zacjeljivanje.

Kada se žulj već pojavi važno je osigurati zaštitu od vanjskih utjecaja i onečišćenja. Hansaplast SOS flaster za žuljeve nudi efikasno rješenje za uklanjanje žuljeva bez probijanja. Flaster za žuljeve koristi hidrokoloidnu tehnologiju kako bi stvorio optimalno vlažne uvjete za brže zacjeljivanje rane (žulja). Djeluje tako što pomaže u uklanjanju dodatnog pritiska na žulj i štiti osjetljivi sloj kože oko njega. Vaša su stopala odmah spremna za siguran pokret!

Kako se riješiti žulja?

Najbolji način rješavanja žuljeva je ne dirati ih. Na žulj je potrebno staviti flaster bez prethodnog bušenja. Hansaplast S.O.S flaster protiv žuljeva idealna je prva pomoć – štiti od pritiska i boli koju žulj uzrokuje, te ubrzava proces zacjeljivanja. Otvori li se žulj, ovaj proizvod će zaštititi ranu.

Prvi korak:
Primjena flastera s oprezom da se ne probije žulj. Flaster djeluje u dva koraka: prvo smanjuje dodatni pritisak cipela na žulj, a zatim štiti osjetljivu kožu oko žulja

Drugi korak:
Kada primijetite nastanak žulja, važno je brzo primijeniti flaster. Hansaplast SOS flaster protiv žuljeva pruža zaštitu čak i otvorenim žuljevima od infekcije i prljavštine te smanjuje bol, ubrzavajući proces zacjeljivanja.

Treći korak:
Nemojte uklanjati flaster osim ako se sam ne odlijepi! Potrebno je vremena da žulj zacijeli. Zahvaljujući svojoj hidrokoloidnoj tehnologiji, Hansaplast SOS flaster stvara optimalne uvjete za brže zacjeljivanje rane. Preporučuje se zadržavanje flastera nekoliko dana, zamjenjujući ga samo ako se sam odlijepi.

Savjeti koji će spriječiti nastanak žulja
  1. Redovito nanosite kremu – stopala će biti podatnija i hidratizirana, te otpornija na žuljeve.
  2. Nosite udobne cipele koje vas ne stišću. Osobito ako znate kako ćete puno hodati ili plesati cijelu noć – pravi izbor cipela može spriječiti bol u budućnosti.
  3. Obuli ste nove cipele ili cipele bez čarapa? Puno hodate? Budite pametni i zaštitite ”žarišta” na stopalima od žuljeva prije nego što izađete iz kuće pomoću hidratantne kreme.
  4. Vlaga u zraku i koža nisu dobra kombinacija: pazite da vam stopala budu suha. Vlažne cipele, čizme i čarape uzrokovat će bržu pojavu žuljeva od suhih cipela.
  5. Vježbanje ili trčanje? Nosite posebne čarape koje su pojačane na prstima ili petama, i koje nemaju šavove.
  6. Idete li na put ili dulje šetnje, budite pripremljeni i u torbi nosite Hansaplast S.O.S flaster protiv žuljeva. Ekstra jako prianjanje flastera protiv žuljeva zaštitit će žulj i dopustiti mu da zaraste.
Hansaplast S.O.S flaster protiv žuljeva

•trenutno ublažava bol
•sigurno štiti od prljavštine i bakterija
•gotovo nevidljiv i vodootporan
•učinkovit jastučić
•brže zacjeljivanje uz hidrokoloidnu tehnologiju
•postojanost nekoliko dana
•čvrsto prianja uz stopalo
•dolazi u praktičnoj kutijici za lako nošenje