Tenisice na 101 način

tenisice

Tenisice su obuća za koju se svi brzo vežemo te su svakako među TOP 5 modela obuće koji ne smiju nedostajati u modnim kombinacijama.Kolekcije tenisica ove sezone donose toliko različitih modela i trendova da zapravo možete smisliti novi par za svaki dan.

Tenisice su obuća za koju se svi brzo vežemo, a sigurno i vi u svom ormaru imate par kojeg se ne možete odreći, ali već razmišljate kako bi bilo vrijeme da kupite novi model ove obuće. Nova kolekcija tenisica u trgovinama Mass i na www.mass-shoes.com osvaja srca i nudi živahan, ugodan dodatak garderobi za nadolazeće toplije dane.

Tenisice su svakako među TOP 5 modela obuće koji ne smiju nedostajati u modnim kombinacijama. Styling s njima praktičan je, a ujedno i iznimno moderan, a zahvaljujući raznolikoj ponudi najnovijih kolekcija tenisica renomiranih brendova, inspiracije za outfite ove godine zasigurno neće ponestati.

Sportske tenisice sa stilom

Kolekcije tenisica za proljeće i ljeto su raznolike, zanimljive, a najpopularniji brendovi osigurali su ponešto za svakoga. Davno su prošla vremena kada je samo jedan stil tenisica bio moderan i mogli smo birati samo između modnih i sportskih tenisica. Granica između njih ionako je odavno nejasna, a oba stila nosimo u različitim prilikama. Danas i cipele možemo nositi za sportske aktivnosti nalažu najnoviji trendovi. Za to su se bez sumnje dobro pobrinule tenisice najpopularnijih brendova sportske obuće On Cloud i Under Armour.

tenisice
Mass Calvin Klein tenisice 110,00 EUR
Potplati i boje koje se ne propuštaju

Bez obzira na stil koji se odlučimo, uzbuđenje između biranja raznih stilova potplata je zagarantirano!
Tenisice s grubim potplatom imaju prekrasnu karakteristiku da, iako su dio kolekcija svake sezone i zapravo su postale modna konstanta, samo malim trikovima uvijek ostaju na vrhu najpopularnije obuće. Ove sezone potplati su još naglašeniji, još upečatljiviji, a tenisice još ljepše. Čak su i brendovi koji se smatraju klasičnijim obratili pažnju na naglašene potplate. Takvi su, primjerice, New Balance i Converse. Nema ništa loše u nešto robusnijem paru Steve Madden tenisica s lepršavim hlačama ili čak dugom haljinom. Za sofisticiranije stajlinge inspiracija se pronalazi kod Liu Jo modela tenisica. Također, ove godine se vraća trend skate potplata, koji se nalaze i na ženskim i na muškim tenisicama i odlično idu uz traperice.

Pobjedničke boje i uzorci sezone

Ovog proljeća pregršt je izbora novog para tenisica za svaki dan. Za svačiji ukus i za svaku priliku ponešto, ali naravno prednjače boje i uzorci koji diktiraju tempo modnih kombinacija ovog proljeća. Boje koje pršte energijom, poput fuksije, ljubičaste, tirkizne i žute, bez sumnje su one koje daju završni dodir. Uzorci daju malo više odvažnosti našoj odjeći. Šareni cvjetići na potplatima Puma tenisica i kombinacije svih najvrućih boja ovog proljeća svakako su među najrazigranijima.

Retro je novi modni izričaj

Adidas, All star i Puma tenisice u svojim originalnim verzijama vječni su klasici u koje se kunu žene i muškarci. Retro ne znači zastarjelo, retro je postao must-have modni trend koji zapravo unosi dašak modernog u naše modne kombinacije. Siguran izbor su Converse Chuck Taylor tenisice, niske ili visoke.

I ove godine ćemo se teško pretvarati da nemamo što odjenuti. Mogućnosti da svoj stil upotpunite modernim tenisicama gotovo su beskonačne, dapače, ove godine možemo pronaći tenisice na 101 način. Jedno je sigurno – tenisice ćemo nositi u svim mogućim verzijama i izvedenicama. Svima je zajedničko da su izuzetno udobne, svestrane i prikladne za sve prilike.