Od podmuklih gangstera do spletki na engleskom dvoru

travanj serija

Travanj na SkyShowtimeu rezerviran je za premijere uzbudljivih serija i filmova s nagrađivanim zvjezdanim postavama. Od podmuklog gangsterskog svijeta u Londonu do nevjerojatne istinite priče o o monstruoznoj majci i sinu koji su spletkarili, zavodili i ubijali kako bi pokorili engleski dvor i postelju kralja Jakova I. U travnju ćete uživati u najnovijim holivudskim i europskim serijama i filmovima.

Premijere serija

Boat Story

Kad dvoje stranaca u financijskim problemima, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) i Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses), naiđu na hrpu kokaina u olupini broda, ne mogu vjerovati svojoj sreći. Ubrzo nakon što se dogovore da ga prodaju i podijele novac, nađu se u problemima s policijom, maskiranim plaćenim ubojicama i gangsterom u elegantnom odijelu poznatom kao „Krojač” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing).
PRVE DVIJE EPIZODE DOSTUPNE SU ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 5. TRAVNJA, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Star Trek: Discovery

Peta i završna sezona serije Star Trek: Discovery prati priču kapetanice Burnham i posade svemirskog broda U.S.S. Discovery u otkrivanju misterija koji će ih odvesti u epsku avanturu diljem galaksije kako bi pronašli drevnu moć čije se postojanje namjerno skrivalo stoljećima. No, i drugi su u lovu…opasni neprijatelji koji očajnički traže nagradu za sebe i neće prezati ni pred čime da je dobiju.

PETA SEZONA BIT ĆE DOSTUPNA ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 5. TRAVNJA, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA. PRVE TRI SEZONE BIT ĆE DOSTUPNE ZA STREAMANJE OD 8. OŽUJKA, A ČETVRTA SEZONA OD 22. OŽUJKA.

A Gentleman in Moscow (Plemeniti gospodin u Moskvi)

U seriji Plemeniti gospodin u Moskvi Ewan McGregor (Star Wars, Halston, Trainspotting) glumi grofa Alexandera Rostova koji u razdoblju nakon ruske revolucije otkriva kako ga njegova zlatna prošlost smješta na pogrešnu stranu povijesti. Sovjetski sud ga je poštedio pogubljenja i protjerao u sobu u potkrovlju raskošnog hotela Metropol, pod prijetnjom smrću ako ikad više kroči nogom van. Kako godine prolaze, a neka od najburnijih desetljeća u ruskoj povijesti se odvijaju ispred vrata hotela, Rostovljeve smanjene sposobnosti mu omogućuju ulazak u puno veći svijet emocionalnih otkrića. Dok gradi novi život unutar hotelskih zidova, otkriva pravu vrijednost prijateljstva, obitelji i ljubavi.

PRVE TRI EPIZODE BIT ĆE DOSTUPNE ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 18. TRAVNJA, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Apples Never Fall

Temeljen na New York Timesovom bestseleru spisateljice Liane Moriarty, Apples Never Fall bavi se naizgled savršenom obitelji Delaney. Bivši teniski treneri Stan (Sam Neill) i Joy (Annette Bening) prodali su svoju uspješnu tenisku akademiju i spremni su započeti ono što bi trebale biti zlatne godine njihovih života. Dok se vesele provođenju vremena sa svojih četvero odrasle djece (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), sve se mijenja kada ranjena mlada žena pokuca na njihova vrata, donoseći uzbuđenje koje im je nedostajalo. No, kada Joy iznenada nestane, njezina su djeca prisiljena preispitati “savršeni” brak svojih roditelja dok njihove najmračnije obiteljske tajne počinju izlaziti na površinu.

PRVE TRI EPIZODE BIT ĆE DOSTUPNE ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 23. TRAVNJA, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Nove sezone serija

Mary & George

Serija Mary & George nadahnuta je nevjerojatnom istinitom pričom o Mary Villiers (Julianne Moore) koja je svog lijepog i karizmatičnog sina Georgea (Nicholas Galitzine) pripremila za zavođenje kralja Jakova I. kako bi postao njegov svemoćni ljubavnik. Njih se dvoje nevjerojatnim spletkama izdiglo od skromnih početaka do najbogatijih i najutjecajnijih igrača i nositelja najviše titula ikad viđenih na engleskom dvoru. A dok položaju Engleske u svijetu prijeti španjolska invazija i pobunjenici na ulicama žele svrgnuti kralja, ulozi nisu mogli biti veći. Serija Mary & George vrlo je smiona povijesna psihološka drama o monstruoznoj majci i sinu koji su spletkarili, zavodili i ubijali kako bi pokorili engleski dvor i postelju kralja Jakova I.

NOVE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE ZA STREAMANJE NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN, A FINALE SERIJE BIT ĆE DOSTUPNO 19. TRAVNJA.

Ted

Ted je urnebesna polusatna humoristična serija o bostonskom tinejdžeru Johnu Bennettu i njegovom najboljem prijatelju na kojeg uvijek može računati, plišanom medvjediću koji previše psuje, Tedu. Serija se temelji na igranom kino-hitu i njegovom nastavku autora Setha MacFarlanea, tvorca serije Family Guy, o voljenom plišanom medvjediću koji oživi kao ispunjenje želje iz djetinjstva. Radnja se odvija u devedesetima nakon što je prošao trenutak medvjedićeve slave. Ted je prisiljen upisati se u gimnaziju s najboljim prijateljem Johnom i proživjeti dobre i loše strane tinejdžerskog života… u oblaku dima iz bonga.

PRVE ČETIRI EPIZODE DOSTUPNE SU ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME, A PREOSTALE ČETIRI EPIZODE STIŽU 11. TRAVNJA.

Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) kao Gal Dove i Emun Elliott (The Rig, The Gold) kao Don Logan dvojica su najboljih prijatelja i sitnih lopova koji uživaju u životu devedesetih godina u istočnom Londonu. Sarah Greene (Bad Sisters) glumi Deedee Harrison, zanosnu pornozvijezdu koja se dovodi u opasnost zbog ambicije da kontrolira vlastitu sudbinu i ljubavnu aferu s Galom Doveom. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) igra Teddyja Bassa, podmuklog pripadnika gangsterskog svijeta u usponu, koji uvlači Gala i Dona u svoju mrežu kriminala. Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) Donova je strašna starija sestra Cecilia, bolesno željna kontrole.

PRVE ČETIRI EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE ZA STREAMANJE NA USLUZI SKYSHOWTIME, A PREOSTALE ČETIRI EPIZODE STIŽU 25. TRAVNJA.

Filmovi

My Big Fat Greek Wedding 3

Nakon dva kino-hita, franšiza My Big Fat Greek Wedding vraća se s trećim, dugo iščekivanim filmom koji obećava još veće i još “grčkije” vjenčanje. Vraćaju se i poznata lica iz prethodnih filmova: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin i Lainie Kazan.

DOSTUPNO EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 8. TRAVNJA.