Moda po tvom ukusu – trendovi koje jedva čekamo nositi

moda po tvom ukusu

Kampanja Moda po tvom ukusu nudi uvid u nevjerojatan svijet strasti ovih kreativaca te slavi jedinstvene značajke koje definiraju svaku osobu

Dolaskom nove sezone, mnogi se žele osloboditi zimskih odjevnih slojeva te obnoviti svoju garderobu stilovima koji naglašavaju njihovu jedinstvenost i pripremaju ih za dolazak toplijih dana.

U najnovijoj proljetno ljetnoj kampanji koju predstavlja Zalando, fanovi su pozvani u svijet profesionalnog nogometaša Real Madrida, Eduarda Camavinge, modela i glazbenice, Gabbriette, multi-instrumentalista i producenta, CKTRL-a, TikTok senzacije i modela, Alexe Consani, te producenta i kralja heklanja, Henrija Purnella.

Kampanja Moda po tvom ukusu nudi uvid u nevjerojatan svijet strasti ovih kreativaca te slavi jedinstvene značajke koje definiraju svaku osobu, istražujući kako naše osobne priče oblikuju naš stil i identitet. Evo ključnih modnih trendova SS24 i glavnih lica kampanje:

DARK ROMANTIKA

Inspirirana trendom goth djevojke koji dominira modnim pistama zadnje dvije sezone, Gabbriette utjelovljuje ‘dark romantiku’. Estetika je oštra, ali s hiperženstvenim i romantičnim detaljima. Kako je prikazano u kampanji, izgled se može kreirati s topom na vezanje oko vrata i mini suknjom od lateksa uparenom s čizmama na platformu. Kad je riječ o dodacima, gomila srebrnog prstenja i par velikih srebrnih naušnica su šlag na torti svakog ljubitelja dark romantike.

moda po tvom ukusu
BLOKECORE

Eduardo predstavlja ‘blokecore’, trend koji donosi sportsku odjeću u mainstream streetstyle. Ovaj izgled može se postići Nike dresom zataknutim u široke traperice i uparenim s robustnim tenisicama, idealno za neformalno druženje. S obzirom da je trend bio prisutan u kolekcijama mnogih dizajnera za SS24 i s nadolazećim Europskim prvenstvom u lipnju, ovaj opušteni stil osvojit će srca brojnih nogometnih fanova i modnih znalaca.

moda po tvom ukusu
MODERNI ROMANTIZAM

Kombiniranjem laganih materijala, nježnih pastelnih boja i kontrastnih živopisnih boja, Henri predstavlja ‘moderni romantizam’, trend viđen kod dizajnera poput Aknavasa i Givenchyja u njihovim kolekcijama za SS24. Ovaj izgled može se postići s heklanim džemperom, svijetlim trapericama i tenisicama koje dodaju dašak boje i izazivaju neočekivani efekt. S porastom rodno neutralne mode, heklanje i prozirni materijali postaju ključni u muškoj modi za SS24.

moda po tvom ukusu
NOVI MINIMALIZAM

Bez kompliciranog dizajna, uske odjeće i ne kombinirajući više od dvije boje – izgled CKTRL-a u kampanji je pod utjecajem njegovog monokromatskog stila i trenda tihog luksuza koji je dominirao SS24 pistama, s dizajnerima kao što su Ludovic de Saint Sernin koji su istaknuli ovaj trend u svojim kolekcijama. Za one koji se osjećaju povezanima s hladnim i smirenim pristupom ‘novog minimalizma’, ovu estetiku mogu postići s klasičnim, ali i sofisticiranim baznim komadima, kreirajući suptilne, ali premium siluete.