Preporuke filmova koji će vas nasmijati i inspirirati

preporuka filmova

Vrijeme je za veljaču koja donosi mnoštvo dobrih filmova za sve one koji vrijeme vole provoditi pred malim ekranima. Od urnebesnih komedija do inspirativnih priča – filmski vodič za STAR Movies veljaču ima sve da se osjećate dobro u mjesecu rezerviranom samo za ljubav.

Zaposlena djevojka, petak, 2. veljače u 21 sat

Tess McGill (Melanie Griffith) sposobna je, ali frustrirana tajnica koja se bori za napredak u njujorškoj brokerskoj industriji. Kada joj naizgled ljubazna šefica (Sigourney Weaver) ukrade ideju i ubrzo slomi nogu na skijanju, McGill koristi njezino odsustvo za skok u karijeri. Dok se pretvara da radi na poziciji svoje šefice zamijeti ju jedan od izvršnih direktora (Harrison Ford), ali situacija se komplicira kada se šefica vrati na posao.

Djevojka mog prijatelja, ponedjeljak, 5. veljače u 18 sati

Ova romantična komedija prati ljubavni trokut dvojice najboljih prijatelja i djevojke Alexis (Kate Hudson). Dustin (Jason Biggs) angažira svojeg najboljeg prijatelja Tanka (Dane Cook) da njegovu bivšu djevojku Alexis izvede na loš spoj kako bi ona shvatila koliko je on, njezin bivši dečko, dobar. Međutim, Tank počne razvijati stvarne osjećaje prema Alexis i shvati da je ona djevojka njegovih snova.

Posljednji provod, četvrtak, 8. veljače u 18 sati

Sramežljiva prodavačica Georgia (Queen Latifah) slučajno sazna da boluje od neizlječive bolesti i da joj je ostalo samo mjesec dana života. Nakon što proda svu svoju imovinu i odustane od uobičajenog života i svakodnevice, kreće na uzbudljivo putovanje – na ljetovanje iz snova u srednju Europu.

Ljubavni guru, ponedjeljak, 12. veljače u 18 sati

Ova urnebesna komedija odvest će vas na neobično putovanje s ekscentričnim ljubavnim savjetnikom Pitkom (Mike Myers) kojeg su odgojili gurui izvan njegove zemlje. Dok se vraća u Sjedinjene Američke Države da bi pokrenuo posao, suočava se s izazovom rješavanja romantičnih nevolja i mogućeg profesionalnog fijaska hokejaške zvijezde kojeg je žena ostavila zbog suparničkog sportaša.

Ograde, srijeda, 28. veljače u 18 h

Filmska adaptacija Pulitzerom nagrađene drame Augusta Wilsona prati život Troyja Maxona (Denzel Washington), afroamerikanca iz radničke klase koji pokušava odgojiti svoju obitelj u 1950-ima, dok se suočava s događajima iz svog života. Njegovi odnosi sa suprugom Rose (Viola Davis) i sinom Coreyjem (Jovan Adepo) postaju napeti zbog teških odluka iz njegove prošlosti.